@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@ibrahimasar Abi çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatır. Kolaylıklar diliyorum abi bekliyoruz en kısa zamanda seni ve güzel haberlerini.

-
@ibrahimasar çok büyük geçmiş olsun
-
@ibrahimasar Çok çok geçmiş olsun.
-
burada korona çıktı
kız kardeşimi yatırmıştık hastaneye cuma günü bugün hemen geri kaçırdık. -
özlediniz dimi doğruyu söyleyin.

-
İbrahim bey çok geçmiş olsun.
-
Tüm babaların babalar gününü kutlarım.
-
@Rhonster ne yalan söyliyim ben baya özlemişim

-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster ne yalan söyliyim ben baya özlemişim

özlenmeyecek gibi değil dimi abla
ama poster kalmadı 
-
@Rhonster hahhhaa
kendin çiz -

Bugün günlerden Dallas..
Amerika'nın dördüncü en kalabalık metropolitan alanının en büyük şehir olup, Teksas eyaletinin en büyük üçüncü şehridir. Şehir tarihi boyunca petrol ve pamuk sanayisi ile çok sayıdaki demiryolu hattının geçtiği bir yerde olması sebebiyle öne çıkmıştır. Nüfusu yaklaşık 1.3 milyon kişidir. Ekonomi ağırlıklı olarak bankacılık, ticaret, telekomünikasyon, bilgisayar teknolojileri, enerji, sağlık, tıbbi araştırmalar, ulaşım ve lojistiğe dayanır. Şehir, aralarında AT&T, Texas Instruments, Dean Foods, Southwest Airlines gibi Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin genel merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Nemli subtropikal iklime sahiptir. Ülkedeki en büyük LGBTİ topluluklarından birine sahiptir. Hatta geçen yıl yapılan Onur yürüyüşüne yaklaşık 50 bin kişi katılmıştır.
Brno, Dijon, Monterrey, Riga, Saratov, Taipei kardeş şehirleridir. Sendai, Tianjin, Qingdao, Dalian, Nanjing dost şehirleridir.
DALLAS HAKKINDA FUN FACTS
- Donmuş margarita makineleri Dallas'ta icat edilmiştir.
- Mikroçipler, 1958'te Dallas'ta icat edilmiştir.
- Her sene yapılan Teksas Eyalet Panayırı'ındaki Big Tex isimli 55 feetlik heykel, Teksas'taki en uzun kovboydur.
- Çatı önemsenmeseydi, Özgürlük Anıtı, Dallas'taki Kovboylar Stadyumu'na sığabilirdi.
- Kış sezonunda, Galleria Dallas, ülkenin en uzun yılbaşı ağacına ev sahipliği yapar.
- Ülkedeki en geniş kalıcı model tren sergisi, Dallas Çocuk Medikal Merkezi'nin lobisinde gösterilir.
- Dallas'taki Trinity Nehri'nin çevresini spor alanları, doğa merkezi, patikalar ve eğlence merkezleriyle süslemeyi amaçlayın Trinity River Project bittiği zaman, New York şehrindeki Central Park'tan 10 kat daha geniş olacak.
- 1931'de geliştirilen Highland Park Village Alışveriş Merkezi, Amerika'daki ilk planlı alışveriş merkezidir.
- 7-eleven dükkanlarının ilk Dallas'ta açılmıştır.
- Ülkenin en geniş sanat bölgesi Dallas'tadır. 19 bloktan oluşmaktadır.
- Alman çikolatalı keki, Almanya'da değil Dallas'ta üretilmiştir ilk olarak.
- Amerika'daki ilk profesyonel amigoluk takımı Dallas'ta kurulmuştur.
- Barney Çakmaktaş karakteri Dallas'ta yaratılmıştır.
- Dallas Hayvanat Bahçesi, 1888 yılında sadece 4 hayvanla açılmıştı. İki dağ aslanı ve iki geyik. Bugün 2000'den fazla hayvana 400'den fazla türe ev sahipliği yapmaktadır.
- Dallas, 2008 istatistiklerine göre Teksas eyaletinde her 100 bin kişiye 13.3 cinayet oranı ile başı çekmektedir.
- 1910'da, Frogtown diye bilinen red light bölgesinde seks işçiliği yasaldı.
- 921 fit uzunluğundaki Bank of America Plaza, şehirdeki en uzun, Teksas eyaletindeki üçüncü en uzun, Amerika'daki yirmi ikinci en uzun ve dünyadaki yüz yirmi üçüncü en uzun binadır.
-
@Rhonster Tampa sevenlere gelsin:
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Tampa sevenlere gelsin:
@ibrahimasar @bidünya görün görün
-
@Rhonster çook iyi

-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar anne nasıl oldu abi umarım sağlığına kavuşmuştur. Umarım çook yoğun bir sezon geçiririz de başımızı kaşıyacak vaktimiz olmaz
yine de fazla uzaklaşma ara da uğra 
8 gun yogun bakimda 7 gun de serviste yatti. 3 gundur evdeyiz. Daha iyice. Tesekkur ederim. Umarim iyi bir sezon olur. Arkasindan gelecek kis agir gececek yoksa.
Geçmiş olsun. Uzun ömürler diliyorum.
-
@Rhonster geçmiş olsun bizimkilere test b,le yapmak istemediler ama zorla test yaptırdılar negatif çıktı şükür

-
Son 2 yılda gc kazansan br dert kazanamasan bir dert. Neyi kapsadığını tam bilmiyorum ama (resmi açıklama da henüz olmamış) 2020 sonuna kadar vizeler durdurulmuş sanırım.

-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Son 2 yılda gc kazansan br dert kazanamasan bir dert. Neyi kapsadığını tam bilmiyorum ama (resmi açıklama da henüz olmamış) 2020 sonuna kadar vizeler durdurulmuş sanırım.

Resmi açıklama yapıldı. 2021'e kadar gc verilmeyecek.
Trump tekrar seçilirse DV'yi kaldırmaya çalışacaktır. Bakalım ne olacak.
-
vize alamayan dv2020 talihlilerine geçmiş olsun. kesin sıra gelir diyerek dv2021 e başvurmayan veya başvurupta kazanamayan arkadaşlara pek hoş olmasa da hoşgeldiniz diyorum.
-
Her şeyde bir hayır var diyerek düşünüyorum. Çıkmadığında çok üzülmüştüm çıksaydı yine işler parlak olmayacakmış. 2021 kazananların mülakatlarıda geç başlayacağı için çok stresli olacaklar ve malesef süreden dolayı bir çok kişi alamayacak
2020den bahsetmek bile istemiyorum geçmiş olsun arkadaşlara, Bitirdin bizi korona 
Benzer Başlıklar
153
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum