DV2019 bekleme odası
-
@yekta bey 2019EU00002454 numarası ne zaman sıra gelir
-
@nicely deneyimli bankacı,finansçıya ihtiyacınız olur mu?
-
@calibraturbo ekimde acıklanır kasımda mülakat olur ..tebrikler
-
ekimde acıklanacak olay nedir tesekkurler hocam. Simdi evrakları bir ay sonra yollamakla yarın yollamak arasında fark varmı. Bir ay sürer muhteremi ikna etmem
-
@bay-kafadar arkadaşlar arkadaşımız 7 ekimde başvurmuş iptal olan tarihler arasına denk geliyor değil mi ? Son kez teyit etmek istedim ben baktim numarayı hic Bir şekilde kabul etmiyor
-
@calibraturbo Ufuk uysal bey o dediginiz sekilde bende basvurmustum.İlk seri basvurular iptal edildi. Bu e mail ile bildirildi .ikinci tur basvurular yapıldı
-
Yanlis hatirlamiyorsam en son DV-2017’de ikinci kez kura cekilip, ek kazananlar aciklanmisti.
-
@heleniki Olabilir ben işlerimi oturttuktan sonra forumdan haber veririm suan net degil benim durumumda ama dua edin işlerim iyi gitsin :)
-
Sayon @crazycells
Yani arkadaşımıza 2 sene ardı ardına çıktı, doğru mu anlıyorum? Ne büyük bir şans. -
@lewent20 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Bu ilk gün baktığımda kazanamadım 3-5 gün 1 hafta sonra tekrar baktım kazandım yazıyor olayı şehir efsanesimi yoksa gerçektede var mı böyle bir durum?
Yanlis hatirlamiyorsam en son DV-2017’de ikinci kez kura cekilip, ek kazananlar aciklanmisti.
DV-2018 sonuclarinin aciklandigi ilk gunlerde de bazi katilimcilar sonuclarini gorememisti ve birkac gun sonra sistem hatasi duzeltildi ve bu kisiler sonuclarini gorebildiler.
-
@nicely hayirli olsun kardesim.
-
@nicely yazılım donanım her turlu desteğe hazırız 😂 insallah gönlüne göre olur selamlar
-
@nicely inşallah işleriniz yolunda gider arkadaşım.bize mektup göndersenizde göndermesenizde allah işlerinizi yolunda götürsün hayırlısı olsun herşey sizin için...
-
@calibraturbo bende iptal sonra başvurdum arkadaş rica etti baktim yanlış olmasın vebal almak istemem o yüzden teyit etmek istedim 7 ekim iptal edilen tarihler arasında ilginiz icin tesekkurler
-
@freeworld bende öyle anladım.eğer doğru anladıysak bu kişi gerçekten çok şanslı maşallah :)
-
@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sayon @crazycells
Yani arkadaşımıza 2 sene ardı ardına çıktı, doğru mu anlıyorum? Ne büyük bir şans.aynen oyle sayin @FreeWoRLD . Gecmis yilki numarasi oldukca buyuktu, bu yil kucuk bir numarayla yine secilmis.
-
@crazycells demekki bu kişinin kaderinde gerçekten amerika var.hayırlısı olsun.kaderin önüne geçilmiyor
-
@freeworld L1 vizesi ne oluyor sayın @FreeWoRLD? bilgi verirseniz çok memnun olurum.yada link :) teşekkürler.
-
@borat Evet her ihtimale karşı bugün 2018 başvurumu da kontrol etmiş 2019'un açılmasını bekliyordum... Allah'ın hakkı 3'tür derler, seneye bir kere daha denemezsem olmaz :)
-
@sansizsansli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@ocolletta-toros DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ya gerçekten anlamıyorum akil verin ya. Aylardan beri hayal kuruyoruz, evlere bakiyoruz, arabalara bakiyoruz, gidince berde yasayacagimiza bakiyoruz, saatlerce youtubedan video izliyoruz ama cikmiyor arkadas cikmiyor ya. Ben dunyada dogdum ve amerikada yasamak istiyorum, niye beni engelliyorlar ya niye ? Yani gercekten hic bu kadar dolmamistim aglamak istiyorum ciddi anlamda diyorum aglamak istiyorum.
@ocolletta-toros Henuz cikammis iken bu kadar umutlanmisiniz. Benim durumumda olsaniz ne yapardiniz acaba? 2 defa isveren sponsorlu H1-B basvurum lotoda secilmedi (H1-B ye de loto geldi cunku basvuru sayisi son yillarda cok artti). DV2018'de Green Kart kazandim fakat case number 28bin'ler de oldugundan gene gidemiyorum. :) DV2019 ise husran. En iyisi "bosver" demek.
Sayın hocam, şu yazdığınız durum ciddi sabır ve sükunet gerektiren bir durum, ben sizi çok iyi anlıyorum. Umarım bir süpriz olur ve işleriniz yolunda gider ve amacınıza ulaşırsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum