DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
-
arkadaslar doğru bilgileri girmeme rağmen not invalid falan diyo çıldıracağım iptal falan mı oldu ne ?
-
@bay-kafadar hangi tarihte başvurduğunu hatırlıyor musun?
-
2019 basvuralarında arkadaslarda cok fazla hayal kırıklıgı oldu ya . yemin ederim keske geçen sene bana cıkmasaydıda sizlere çıksaydı . harbi diyorum bu son 3 ay da çok yıprandınız .. b c d planları oldugunu unutmayın :(
-
Selam arkadaşlar, greencard çekilişini ikinci denememde kazandım, case number'im 14900 lerde gorunuyor sizce bana vize sırası gelirmi ? Deneyimli arakadaslar var mı bu konuda ?
-
@nicely kesin gelir .. 2018 gibi giderse mart nisan gibi mülakata gidersiniz
-
Simdi baktım. Ne bana ne esime cikti. Off ya bu sene 3. Senemizdi.seneye basvurmam herhalde. 50 yasina girecegim. Trump sistemi degistiriyor. Diger ulkelerdeki gibi derecelendirme olacakmiş. Ama moralimizi bozmayalim degil mi? Aslinda 3 senedir bir araci kurumla giriyorum cekilise . Keske kendi sansimi kendim yataysaydim diye dusunmekten de alikoyamiyorum kendimi. Hayirlisi olsun demekten baska care yok. Biraz sonra oglumun numarasina bakacgiz. Insallah ona cikmistir. Cikan tum arkadaslara hayirli olsun. Hayallerini sonuna kadar gerceklestirmeleri dilegiyle.
-
Tesekkurler Yekta, buradan cıkmayan arkadaşlar üzülmesin ameriakda ben sirket kuracam eger yazılımla ilgileneniz varsa sizi ozel mektupla amerikaya alırım üzülmeyin sıkıntı yok
-
@nicely bilişim sektörü candır :) tebrikler
-
@ufuk-uysal buranın özeli falan varsa atayım sana dv2019 yazıyo
-
Eşim ve kendim için başvurmuştuk ilk defa sonuç hüsran :(
-
@nicely DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Selam arkadaşlar, greencard çekilişini ikinci denememde kazandım, case number'im 14900 lerde gorunuyor sizce bana vize sırası gelirmi ? Deneyimli arakadaslar var mı bu konuda ?
Gecmis yillardaki numaralar icin su cizelgeyi inceleyebilirsiniz: http://yesilkartforum.com/bulten
-
Bu ilk gün baktığımda kazanamadım 3-5 gün 1 hafta sonra tekrar baktım kazandım yazıyor olayı şehir efsanesimi yoksa gerçektede var mı böyle bir durum?
-
@yekta bey 2019EU00002454 numarası ne zaman sıra gelir
-
@nicely deneyimli bankacı,finansçıya ihtiyacınız olur mu?
-
@calibraturbo ekimde acıklanır kasımda mülakat olur ..tebrikler
-
ekimde acıklanacak olay nedir tesekkurler hocam. Simdi evrakları bir ay sonra yollamakla yarın yollamak arasında fark varmı. Bir ay sürer muhteremi ikna etmem
-
@bay-kafadar arkadaşlar arkadaşımız 7 ekimde başvurmuş iptal olan tarihler arasına denk geliyor değil mi ? Son kez teyit etmek istedim ben baktim numarayı hic Bir şekilde kabul etmiyor
-
@calibraturbo Ufuk uysal bey o dediginiz sekilde bende basvurmustum.İlk seri basvurular iptal edildi. Bu e mail ile bildirildi .ikinci tur basvurular yapıldı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum