DV2022 Bekleme Odası
-
Anladığım kadarıyla dünya'da ikinci dalga koronavirüs vakaları başlıyor. Bu @Muhtaradana gibi kişiler için çok kötü haber. Bilmiyorum son durum ne oldu ama umarım kendisine sıra gelir ve mülakatlar başlar. Kendisi çok iyi niyetli yardımsever biri üzülürüm hakkı yanarsa. Bu acıyı daha önce yaşamış biri olarak kart talihlisi olunmasına rağmen sıra gelmemesindeki hayal kırıklığını tarif bile edemem.
-
Evet yeni bir bekleme odası umarım son olur .
DV2019 HAS NOT BEEN SELECTED
DV2020 HAS NOT BEEN SELECTED
DV2021 HAS NOT BEEN SELECTED
DV2022 YANİ ARTIK SON OLSUN -
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster ay ne diyeceğimi şaşırdım, polisede güven yok memlekette
aynen öyle.
-
Serimizin 2. Şehri Maine eyaletinin en büyük kenti Portland şehrine ait.Nüfusu 500 binin üzerinde olan şehrin slogani Latince Resurgam "Yeniden Yükseleceğim" Bu yılki tüm Green Card mağluplarına gelsin.

Bir de 60 lar a ait nostaljik bir kare...

-
Bana da çıkmadı maalesef ama asla üzülmüyorum, ne demişler 'sabreden derviş muradına ermiş' her şeyin yeri ve zamanı var, hayırlısı buymuş bizler için
-
@tuncayarat biz neden kazanamadık çünkü amerika şu anda bize göre hazırlanmadı ayaklanma - covid gibi ne işte çalışırsın nede ehliyet - green kart- ssn numaran hiçbir şeyin olmaz ondan bize çıkarmadılar. Seneye süt liman olacak amerika bize layık olacak ondan sonra buyrun gelin diyecekler. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış fakir edebiyatı bu kadar olur.
-
@stoneage polissin galiba eksiyi bastığına göre zoruna gitmiş polise de güvenilmiyor denmesi.
-
19 sene sonunda mutlu son, ümit yeşertici şeylerde bugün :) @hardrock hayırlı olsun, tebrikler.

-
Bu ileti silindi! -
@FreeMen, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
19 sene sonunda mutlu son, ümit yeşertici şeylerde bugün :) @hardrock hayırlı olsun, tebrikler.

kendisini tebrik ederim. ama buraya kazananları almıyoruz malesef :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

''Umut'' adlı paylaşımı aktarayım dedim, gelmez zaten niye gelsin efkardan geçilmiyor burası :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

''Umut'' adlı paylaşımı aktarayım dedim, gelmez zaten niye gelsin efkardan geçilmiyor burası :)
Efkar yok.. efkar yok.. ama kazananlarin aklinda bin tane sorun var simdi. Burada kaybedecek vakitleri yok. Ben kazanmis olsam kafayi yerdim simdi. 1000 cesit evrak kürek işleri...
-
3 yıldır forumu takip ediyorum ama yeni uye oldum.
Bende 3 yıldır seçilemedim.
Herkese bol şans. -
Nasılsınız ahali 😁 Ben atlattım vurgunu kaldığımız yerden devam 👊
-
@mtmehmet, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
3 yıldır forumu takip ediyorum ama yeni uye oldum.
Bende 3 yıldır seçilemedim.
Herkese bol şans.Hosgeldin. Oyle gizli gizli takip edince cikmiyo. Bol bol yazış.. hayirli olsun.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Valla ben de o kadar mesguldüm ki uzuntu yasayamadim bile. Zaten yeni cekilis sunun surasinda 10 ay sonra neredeyse.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar ben 5 dk da atlattıydım :D baktım bir burukluk çöktü sonra hemen geri geçti :D eninde sonunda gidecez o yüzden üzülmeye bozulmaya gerek yok :D
-
@Hyller işte böyle👏👏👏
-
Pasaport 2026 ya kadar Dolayısıyla çıkmadığı sürece kayıt olmaya devam.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller işte böyle👏👏👏
Bidünya senin adin ne? Hyller bizim Çağlar. Kiz Çağlar diycem karismasin. 😁😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum