DV2019 bekleme odası
-
@crazycells Çok teşekkür ederim.
-
@kartal 5 binse şartları sağladığınız ve ds 260 formunu doğru bir şekilde doldurduğunuz sürece ilk aylarda vizenizi alabilirsiniz. Çok iyi bir sıra
-
Bu ileti silindi! -
Her ne kadar forumdaki talihlileri icin sevinsek de, cok daha fazla kisi icin uzuluyoruz maalesef :(
"secilmediniz" yazisini goren butun arkadaslara cok gecmis olsun. Keske daha fazla kisiden olumlu haber alsaydik, umarim bu arkadaslardan mutlu haberleri bir sonraki senelerde aliriz. -
@calibraturbo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar babama 2019 green card cıkmıs.Fakat süperkalifiye VE süper ingilizcesi olmasına ragmen ben gitmem diyor benimle kavga etti. Hakkını bana devredebilirmi.Çekilişe onu ben sokturdum. Hatta fotografıyla saatlerce ugrastım.Fakat bana çıkmadı. Şuan çok üzgünüm ve çok aglıyorum KESKE HAKEDENE CIKSA!!!!!!! Yarın amerikan elçiligine gidip durumu anlatsam yardımcı olurlarmı
sizin yaş kaç acaba ?
-
Arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ediyorum ve yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Umarım herşey yolunda gider ve dilediğiniz hayata kavuşursunuz.Ben bu dönem kazanamadım kısmet değilmiş .Fakat yeni dönemde tekrar başvurumu yapmaya geleceğim. Herşey gönlünüzce olsun . @crazycells herşey için teşekkürler.
-
@borat 42'de çıktı 6. yılımdı.
Pes etmek yok! -
Kendim hakkımda bilgi vereyim. 38 yaşındayım ben özel sektörde çalışıyorum eşim 41 devlet memuru (Bu arada asıl talihli eşim). Bir de 6 yaşında oğlumuz var. Başvuruyu başvurular açılır açılmaz 10 dk içinde peş peşe yapmıştım. Önce kendi bilgilerimi sonra eşimin bilgilerini girmiştim. Sonuçlara da bakmaya önce kendimden başladım. Bende Has not been selected yazıyordu. Onu görünce üzüldüm, hatun'a da çıkmamıştır o benden daha fazla üzülmesin diye belli etmemeye çalıştım. Sonra eşimin bilgilerini girip submit ettiğimde gözlerimize inanamadık. İnanın atlayıp zıplayamadık, bağırıp çağıramadık :) Bildiğiniz şok şok şok...
Şimdi sırada süreci düzgün/doğruca devam ettirmek ve hayırlısıyla vizeyi almak kaldı. (Tabii sıra numaramız el verirse-düşük case numberları gördükçe telaşlanıyorum)
Kazandağımız için tebrik edenlere çok teşekkür ediyorum, seçilemeyen sevgili arkadaşlarımıza da umutlarınızı kaybetmeyin, belki de hayırlısı böyleydi. Süreç boyunca biz de hep "Hayırlısıysa çıksın" diye dua ettik.
Sevgiler, Saygılar.
-
@yalta hayırlı olsun
-
@caglaror bende 41 ım ınsşşah seneye banada cıkar ve tum ısteyenlere :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-
arkadaslar doğru bilgileri girmeme rağmen not invalid falan diyo çıldıracağım iptal falan mı oldu ne ?
-
@bay-kafadar hangi tarihte başvurduğunu hatırlıyor musun?
-
2019 basvuralarında arkadaslarda cok fazla hayal kırıklıgı oldu ya . yemin ederim keske geçen sene bana cıkmasaydıda sizlere çıksaydı . harbi diyorum bu son 3 ay da çok yıprandınız .. b c d planları oldugunu unutmayın :(
-
Selam arkadaşlar, greencard çekilişini ikinci denememde kazandım, case number'im 14900 lerde gorunuyor sizce bana vize sırası gelirmi ? Deneyimli arakadaslar var mı bu konuda ?
-
@nicely kesin gelir .. 2018 gibi giderse mart nisan gibi mülakata gidersiniz
-
Simdi baktım. Ne bana ne esime cikti. Off ya bu sene 3. Senemizdi.seneye basvurmam herhalde. 50 yasina girecegim. Trump sistemi degistiriyor. Diger ulkelerdeki gibi derecelendirme olacakmiş. Ama moralimizi bozmayalim degil mi? Aslinda 3 senedir bir araci kurumla giriyorum cekilise . Keske kendi sansimi kendim yataysaydim diye dusunmekten de alikoyamiyorum kendimi. Hayirlisi olsun demekten baska care yok. Biraz sonra oglumun numarasina bakacgiz. Insallah ona cikmistir. Cikan tum arkadaslara hayirli olsun. Hayallerini sonuna kadar gerceklestirmeleri dilegiyle.
-
Tesekkurler Yekta, buradan cıkmayan arkadaşlar üzülmesin ameriakda ben sirket kuracam eger yazılımla ilgileneniz varsa sizi ozel mektupla amerikaya alırım üzülmeyin sıkıntı yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum