DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster youtube bekleme odası listesine eklendi bizimkiler 10 - 15 tane konser için kıyafet götürürler adam sadece şortla konser veriyor gelenler senin çaldığına bakar kıyafetine değil zihniyete bak.
-
@Oğuzhan-Sarpkaya izlenecek bişeyde kalmadı artık hep tekrar izliyoruz. yeni gidenlerden 1-2 youtuber çıksa bari yenı heycanları izlesek

-
@Gizem-Durkaya bu sene olmadı seneye inşallah hayatım benim
️
-
@TughanTug
Bayağı rahat ve konforlu bir uçakmış kendileri. Öyle diyorlar.
Valla o duruma gelelim de.. aahhh ah
-
@omondoles 42 i devirdik valla
-
@baba-kartal çok haklısınız hocam, benim gitmek istememin en büyük sebebi zaten anlattığınız durumlar... ekonomi çok umrumda değil, son model arabaya binip son model telefonu kullanmasam da olur. ama bu ülkede maalesef ekonomi düzelse bile insanlığın düzeleceğini düşünmüyorum...
-
Başvuruya şafak 114 (değişiklik olmazsa), gün aydın olsun

-
@Tayfun-Durkaya Bize çıksaydı genç bir çift olarak farklı renkler katabilirdik ama önümüzü kestiler, kart vermediler hahaha
-
Diyetide bozdum moral bozukluğundan
neyse bugünde yeyim yarın toparlıcam sjshhsjsjs :)) yeni başvuru tarihi ve yönergeler ne zaman belli olur bilginiz var mı? -
@Oğuzhan-Sarpkaya seneye bunun hesabı sorulacak kim nasil önümüzü kestiyse hepsiyle teker teker 2022de görüşücez
farklı renk katarmıydık bilmiyorum ama benim istediğim tek renk greenn bide card'ı var 
-
@WithNaz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Diyetide bozdum moral bozukluğundan
neyse bugünde yeyim yarın toparlıcam sjshhsjsjs :)) yeni başvuru tarihi ve yönergeler ne zaman belli olur bilginiz var mı?Ağustos gibi belli oluyordu sanırım.
-
Yalniz forumdaki en eglenceli odalar bekleme odalari

-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

millet kendine gelmişmidir abi benim şarkıyla ?

-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Çürüdük ne yapalım, izahı olmayan şeyin mizahını yapıyoruz

-
neyse en azından ingilizceyi gelişirmek için bir yıl daha kazandık
pozitif bakmaya çalışıyorum artık
-
-
-
@ayvalik10 çoookk iyiiiiii
-
@ayvalik10 Sesli güldüm abi :)))))
-
Kimler var 2021 den. Eski yeni herkezlere selam olsun. Kimler kazandi şimdi ben takip edemedim saglık durumlari ve işlerim vardı. Bu arada ben hala bakmadım. Bakamıyorum. Bakmak ve Hay Bin Kunduz yazısını görmek istemiyorum. Fobi oldu valla.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum