DV2021 Bekleme Odası
-
@Bugrahan-Biçer çok teşekkür ederim seneye bütün kalpten isteyenlere çıkar hayırlısıyla inşallah
-
@asilelif amin canım hele bir 2020 leri ve ardından sizi gönderelimde hemen arkanızdan bizde gelcez :grinning_face:
-
Bu ileti silindi! -
@asilelif tebrik ederim. Gerçekten dv 2021 bekleme odası müdavimlerinden birine daha çıkmasına çoook sevindim.🙏👏yolunuz her daim açık olsun.
-
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış...
Belki bu sene o sene değil ... nasip diyelim
Kazanan arkadaşları tebrik ederim inşallah herşey diledikleri gib olur -
@bidünya inşallah hayırlısı
-
@Arden teşekkür ederim ben daha sabah bakabildim zaten çıkmayacak diye hem unutmuştum hemde önemsememiştim bende şok oldum umarım isteyen hakkında hayırlısı olan herkes bu duyguyu yaşar
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bazı nedenlerden siteye giremedim çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun bu arada bizede çıktı 😁
Tebrik ederim! Umarim hersey istediginiz gibi olur. 😀 Sonunda forumdan tanidik birisine daha cikti 😉
-
@asilelif Case # kaclarda?
-
@MySea teşekkür ederim bekleme odasını çok kaynatmıştım artık birazda mülakat odasını kaynatırım 😁
-
@MySea işte orda çok tereddütüm var çünkü 36000 lerde
-
@asilelif Sorun olmaz bence. Esimin bir arkadasi da bu yil kazandi. Onunki de 31 binlerde. Ilk basvurusuydu ve hatta esim soylemis basvur diye.
-
@MySea hayırlısı olsun bakalım
-
@asilelif hayırlı olsun.
-
@redsat2000 teşekkür ederim
-
@asilelif negatif düşünmek yok o vize a lı na cak =)
-
@Bugrahan-Biçer teşekkür ederim inşallah kısmette varsa olur hayırlısı olsun diyorum 😁
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bazı nedenlerden siteye giremedim çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun bu arada bizede çıktı 😁
Oğlunun adı asil olan elif arkadasimiz. Hayirli olsun. Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin. Cok sevindim.
-
@asilelif hayırlı olsun sevindim size çıktığına bol şans
-
Evet arkadaşlar sonunda biz de sürece dahil olabildik. 10XXX case number ile aranızdayız kazanan arkadaşlar. 3. yılımız bu çekilişe katıldığımız ve bu süreden beridir foruma üyeyiz. Umarım herkesin süreci olumlu sonuçlanır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum