DV2021 Bekleme Odası
-
Bu sene en yüksek case numarasi kaç acaba bilginiz var mi? En yüksek kaç gördünüz?
-
13 kişi var etrafımda başvuran yakın çevremde. Hepimiz has not been selected.. =)
-
herkese merhaba,
öncelikle bu kadar emek verilmiş ve düzenle hazırlanmış bir foruma verdiğiniz desteklerden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.
imzamda da gördüğünüz gibi, sanırım sabır her şeyin ilacı. bu yüzden hiçbir zaman ümidinizi ve sabrınızı kaybetmeyin.
biz de bu sene eşimle birlikte şanslı grubun içindeyiz. umarım süreci sorunsuz ve atlatır ve hepimizin istediği amaca tez vakitte ulaşırız.
şimdiden herkese bol şans ve kolaylıklar. -
Bu ileti silindi! -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
herkese merhaba,
öncelikle bu kadar emek verilmiş ve düzenle hazırlanmış bir foruma verdiğiniz desteklerden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.
imzamda da gördüğünüz gibi, sanırım sabır her şeyin ilacı. bu yüzden hiçbir zaman ümidinizi ve sabrınızı kaybetmeyin.
biz de bu sene eşimle birlikte şanslı grubun içindeyiz. umarım süreci sorunsuz ve atlatır ve hepimizin istediği amaca tez vakitte ulaşırız.
şimdiden herkese bol şans ve kolaylıklar.@gucarslan evet "not selected" lar maresal apoletleri gibi duruyor 🙂 sizi tebrik ederim hem kazandiginiz, hem de bu kadar buyuk sabri gosterdiginiz icin.
-
@Tayfun-Çağır Ben de ayni sorunu yasiyorum birebir hersey ayni resimdeki ile ama hata veriyor.
-
@Real-Deal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
herkese merhaba,
şimdiden herkese bol şans ve kolaylıklar.@gucarslan evet "not selected" lar maresal apoletleri gibi duruyor 🙂 sizi tebrik ederim hem kazandiginiz, hem de bu kadar buyuk sabri gosterdiginiz icin.
sanırım bu işte birazcık rütbe de devreye giriyor :)
-
@muarrem teşekkür ederim.
-
@redsat2000 teşekkür ederim
-
@gucarslan tebrikler çok güzel bir haber, onca zaman beklemenin ardından en hayırlısının bu sene olduğuna inanmak lazım belki de sizler için bu sene gidiyor olmak size en güzel kapıları açacaktır =)
-
@Bugrahan-Biçer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan tebrikler çok güzel bir haber, onca zaman beklemenin ardından en hayırlısının bu sene olduğuna inanmak lazım belki de sizler için bu sene gidiyor olmak size en güzel kapıları açacaktır =)
umarım dediğin gibi olur. herkes için en güzeli, en hayırlısı ne ise o olur inşallah. çok teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Malesef ''has not been selected.'' Dv2022 bekleme odasından devam.
-
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bazı nedenlerden siteye giremedim çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun bu arada bizede çıktı 😁
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bazı nedenlerden siteye giremedim çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun bu arada bizede çıktı 😁
Tebrikler yeni hayatınızda başarılar.
-
@gucarslan tebrik ederim. Herşey gönlünüzce olsun.
-
@southern, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan tebrik ederim. Herşey gönlünüzce olsun.
çok teşekkür ederim. umarım herkes için gönlünden geçen olur.
-
@ugur çok çok teşekkür ederim
-
@asilelif nasıl sevindim anlatamam sanki bana çıktı :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum