DV2022 Bekleme Odası
-
@FreeMen ingilizcemiz üzerinde sürekli çalışıyoruz zaten eşimde ingilizce öğretmeni fakat eşler arası bu tarz zorlu işleri öğretirken veya öğrenirken gerilim biraz yüksek oluyor:) benımde tek pişmanlıgım çok geç farketmem oldu GC'yi . ilk 2017 kasım ayında farkettım ve ucu ucuna kaçırmıştım o seneki çekilişi.
-
ALLAH tan forumda radio yayını yok her odaya ayrı bir liste yapılması lazım. Burada çalacak sanatçı
- orhan gencebay
- ferdi tayfur
- müslüm gürses
2011 başlayan oda müzikleri
-macera dolu amerika- new york new york
-
@ayvalik10 :) :) :)
-
@FreeMen Tavsiyeniz için sağolun sertifika alabiliyorsak mutlaka bakacağım.
-
@ayvalik10 Arabesk hiç dinlemem aslında ama Müslüm Gürses ten "böyle yaşamaktan bıktım ben usta" güzel giderdi 😁
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@FreeMen ingilizcemiz üzerinde sürekli çalışıyoruz zaten eşimde ingilizce öğretmeni fakat eşler arası bu tarz zorlu işleri öğretirken veya öğrenirken gerilim biraz yüksek oluyor:) benımde tek pişmanlıgım çok geç farketmem oldu GC'yi . ilk 2017 kasım ayında farkettım ve ucu ucuna kaçırmıştım o seneki çekilişi.
Çok şanslısın, ne derse ''he'' de didişme :)
-
@FreeMen başka şansım varmı ki :) ahahah
-
onu bunu bırakında bu 1 sene nasıl gececek. herseye reset attık resmen ya.
GC : 1 - TD : 0 :) -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ALLAH tan forumda radio yayını yok her odaya ayrı bir liste yapılması lazım. Burada çalacak sanatçı
- orhan gencebay
- ferdi tayfur
- müslüm gürses
2011 başlayan oda müzikleri
-macera dolu amerika- new york new york
Muslum Babadan "itirazim var" da iyi giderdi. :)
-
onu bunu bırakında bu 1 sene nasıl gececek. herseye reset attık resmen ya.
GC : 1 - TD : 0 :)Bir aksilik olmazsa ilk geri sayımımız 119 gün(başvuru) :)
-
ben bergenden istiyorum
Eller aldı, eller aldı, sevdığımııı eller aldııı :) -
@Tayfun-Durkaya Zaman geçirmek açısından Mürsel abimizin yolundan giderim galiba 😁
-
@FreeMen ilk başvurumu hiç unutamayacağım ellerim tirim tririm titriyordu çok güzel bi heycan yaa :)bide çıksaydı iyidi
-
@emRee benim o şasımda yok evliyim :)
-
@FreeMen ilk başvurumu hiç unutamayacağım ellerim tirim tririm titriyordu çok güzel bi heycan yaa :)bide çıksaydı iyidi
Ben pasaport başvurusundan itibaren tüm sürecimi fotoğraflı bir şekilde not ettim. Biraz da kendimize anı toplayalım :)
-
adama bak yaa mürselll sen kimmmm sen nasssılll dil yok vizyon yok ne ararsan yok ama nasip işte kimisine tepsiyle gelıyor :)
-
@FreeMen ben video bile çektim izlerken utanıyroum :)
-
adama bak yaa mürselll sen kimmmm sen nasssılll dil yok vizyon yok ne ararsan yok ama nasip işte kimisine tepsiyle gelıyor :)
O değil de Mürsel'in Anna'ya ''çok siicaakk'' derken anlamasını beklemesine ne güldüm ya :D Adam baştan aşağı falso ya :D
-
Hayır birde Amerikalı kızlar galiba uyanmışlar bu işe. Hedef greencard olduğunu anlıyorlar heralde. 2-3 gün konuşup sonradan cevap vermez oluyorlar 😅
-
@önder-çalışkan Gerçekten sinir bozucu, üzücü. "İlk defa başvurdum, hiç umudum yoktu ama çıktı. Ne yapmamız gerek?" günlerdir şu cümleler kadar koyan hiçbir şey olmadı gerçekten. Çok hevesimiz kaçtı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum