DV2019 bekleme odası
-
@Orco34 evet uçak bakımcıyım
-
@Orco34 tebrikler. galiba sitede sizden başka kimseye çıkmadı.hayırlısı olsun.
-
-
@air_technic thy de calısıyorum hat bakımda sen neredesin ?
-
Yarın patır patır dökülür kazananlar napcaz diye:)
-
@heleniki tesekkur ederim.Keşke herkese çıksa da hepberaber gidebilsek birbirimize destek oluruz orada
-
@Sefer-Çavuş üzülmeyin , herşey olacağına varıyor.
-
1 üsteyim eskişehirde orda çok arkadaşım var @Orco34
-
Acaba site yoğun olduğu için yanlış bilgi verebilir mi? Umutların tükenmesini kabullenemiyor insan

-
@tanti ben üzülmedim alıştırmıştım kendimi çıkmama olasılığına kısmet şurada kasıma ne kaldı

-
Lisansını FAA ya çevirtmeyi araştırmaya başla şimdiden :)@Orco34
-
Likable kardeşimin kötü haberini de ben veriyorum ve kendiminkine bakmaya başlıyorum
-
@tanti hadi at o golü !!
-
Oldu be..!!!! İlk denemede oldu
Çok sevinçliyim
Çok da şaşkınım 
-
budami gol degil be
-
Malesef arkadaslar bizede cikmamis yine! Anladigim kadariyla burada uzun suredir gun saydigimiz kimseye cikmamis. Ne diyeyim seneye gorusuruz. E2 arastirmalarina devam. Mutlu kalin.
-
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.'''''' abiiler dogru yazıyorum ne gerekiyorsa yanlis diyr hala
-
@crazycells kardeşinize çıkmıştır umarım
-
20 dk önce kontrol ettim çıkmamış maalesef
-
@yalta DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Oldu be..!!!! İlk denemede oldu
Çok sevinçliyim
Çok da şaşkınım 
tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum