DV2022 Bekleme Odası
-
@cagri Şahsi fikrim: olmaz. Kendimce açıklamasını çok kez uzun uzun yaptığım için artık yoruluyorum bunu yazarken, mazur görün.
-
@Zelene Ben madde de bulamıyorum, çıkmamasının olumlu yönlerini düşünüp bulamayınca daha kötü oluyor...
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene Ben madde de bulamıyorum, çıkmamasının olumlu yönlerini düşünüp bulamayınca daha kötü oluyor...
3 sene de madde kalmaz haklısın benim ilk başvuru o yüzden
-
@TughanTug belki ikici dalga gelecek biz uğraşmayacaz
-
@haymatlos_ Hiç sanmıyorum ya. Korona bitti gibi bir şey bana göre, istatistikler onu gösteriyor. Amerika'daki olayları da kontrol altına aldılar bir haftaya her şey normale döner o konuda.
-
@Zelene aynen öyle oluyor maalesef :D
-
@TughanTug sanmam sonbahar diyorlar zaman gösterecek tabi
-
@haymatlos_ Bakalım neler olur. Hiç değilse korona bitsin hem gidemiyoruz hem evlere tıkıldık kaldık :D
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
....ay sonu ay başı başvuru bir faktör mü? benim sorumda 2022 başvuruma uğur getirirmisiniz (facebook da öyle duydum da) @crazycells
Kazananlardan bir yanıt alamıyorsunuz bari,bizim gibi kazanamayanlar formu ne zaman doldurdu orada fikir yürütün.
Ben 6 Ekimde, eşim içinde 7 ekimde formu doldurduk.
Sonuçta bir yıl daha Türkiyede kalma hakkı kazandık. -
@kartalveat 28 ekim ali bey fikri vardır diye sordum onda veri vardır hep :)
-
Herşeyde bir keramet vardır. Çıksaydı korona ve işsizlik nedeniyle gidip gitmemekte terettüp ederdim. Umarım böylesi daha hayırlı hepimize.
-
@kartalveat başvurular açıldıktan 3-4 gün sonrasıydı.
-
Ben de başvuruların bitmesine 1 hafta kadar kala başvurdum. Yahya da ben de kazanamadığımıza göre hiçbir etkisi yok :D zaten olsa saçma olurdu.
-
@toronaga ben hiç tereddüt etmezdim, o işsizlik değil virüs yüzünden işsizlik maaşına başvuranlar sayısı, salgın tehlikesi kalmayınca hepsi tekrar işli olacak ama ihtiyaç bitmeyecek, koronaya gelirsek sadece usa yı değil tüm dünyayı tehdit ediyor ve buna rağmen çalışmak zorunda olanlardanım, bir şey değişmeyecekti
-
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@kartalveat başvurular açıldıktan 3-4 gün sonrasıydı.
@kartalveat 28 ekim ali bey fikri vardır diye sordum onda veri vardır hep :)
3 kişinin verdiği ilgiye göre ay başında yada sonuna doğru form doldurmanın bir farkı yok kazanma açısından galiba.
Başka veriler geldikce daha detaylı resmi görürüz. -
Öyle bir şey olsa muhakkak anlaşılırdı şimdiye kadar zaten. Ben söylentisini bile duymadım hiç. Olanak dışı bence.
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Öyle bir şey olsa muhakkak anlaşılırdı şimdiye kadar zaten. Ben söylentisini bile duymadım hiç. Olanak dışı bence.
haklısın fakat insanlar her zaman kazanma şansını artırmak için istatistik verilere veya toteme başvuruyor.
Maksat içini rahatlacak bir eylemi yerine getirerek içindeki şüpheleri en aza indirmek -
@kartalveat ben totemi buldum çıkarsa artık :)
-
@kartalveat evet o da doğru. Bu arada ben her sene fotoğrafçıda çektirdim ve her sene farklı fotoğrafla başvurdum onu da belirteyim o da fayda etmedi. O konuyu da soranlar oluyor evde çektiğimiz için mi çıkmıyor diye.
-
@kartalveat ben totemi buldum çıkarsa artık :)
toteminiz gizli değilse bize de açıklarmısın?
Yoksa totem sadece bir kullanımlık mı :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum