DV2022 Bekleme Odası
-
@Zelene Yalnış likitten ötürü büyük ihtimalle. Konuyu pek dağıtmamak adına uzatmıyorum ama e sigara ile ilgili forum var, bilgi edinebilirsin. Özelden yazarsan link atayım.
-
ayak basalım 2022 odasına :) bilfiil 2020-21-22 odalarında yazıyorum ta ki umutlarımı kaybedene kadar..umutlarınızı hep yeşil tutun dostlar, solmasınlar
-
Bizde burdayiz denemelere devam inş şans en yakin zamanda yüzümüze Güler sevgiyle kalin
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene kasa her zaman kazanır😀
34yasindayim 40a kadar deneyeceğim elbet olacak 🙂
-
Yerimi alayım şöyle.. inşallah seneye her şey istediğimiz gibi olur
-
tabi ki olacak ben de umutsuz değilim sonuçta denemeye devam etmezsek olup olmayacağını nerden bilebiliriz. Ben de 38 bu arada
-
istatistik şu an 2018 verisi var yani en az kazanan başvuran bir 3 yılı vardır internette görmek için elbet bize de çıkar daha güçlü sağlam gideriz
-
Sayın @crazycells buraları özlediğinizi düşünüyorum 🤔

-
@Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Merika aman aman karalar bağlamayında ilkler böyle maalesef
Yo hayır, dediğim gibi, katiyyen üzülmedim, hatta seneye başvurmayabilirim bile.
Buradaki pes etmeyenler motive ediyor sadece:) -
Yerimizi alalım...
-
Bu ileti silindi! -
@Merika, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Merika aman aman karalar bağlamayında ilkler böyle maalesef
Yo hayır, dediğim gibi, katiyyen üzülmedim, hatta seneye başvurmayabilirim bile.
Buradaki pes etmeyenler motive ediyor sadece:)Benimde ilkti ve bu üzüntüyü seneye yaşamak istiyor muyum diyorum eğer çıkmazsa, belki seneye son başvurum olur :) tabi gidip geliyorum sürekli başvurmakla
-
Bu ileti silindi! -
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
tabi ki olacak ben de umutsuz değilim sonuçta denemeye devam etmezsek olup olmayacağını nerden bilebiliriz. Ben de 38 bu arada
38-40-45 cok genc yaslardayiz. Daha onumuzde saglikli calisip yasayabilecegimiz 20-25 yil var. Koca bir omur yani. Cikana kadar denemeye devam. Yılgınlık eden bizden degildir 😁😁
-
Dünden beri 168 kere dinlemişimdir. İsyanda olanlara tavsiye Ozbi :)
https://youtu.be/ZiZeIERGuvA -
Daha şimdiden bekleme odasında 621 gönderi var Mayıs'a kadar kaç olur acaba 🙂
-
@LordBolton 2022 sayfayı göreceğiz bu sefer :) Totem olsun hadi.
-
kızgınız belki kırgınız ama şunu biliyorum geçen yıl bu işe başlarken kesin oldu hadi hazır bavullar demedim çıkmazsa çıkana kadar dedim ha deneriz bişey eksilmiyor sadece biz eskiyoruz denemesek zaten eskiyoruz :)) şu evlenip şansı ikiye katlama işi bilmiyorum belki öyle yapmalı :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
kızgınız belki kırgınız ama şunu biliyorum geçen yıl bu işe başlarken kesin oldu hadi hazır bavullar demedim çıkmazsa çıkana kadar dedim ha deneriz bişey eksilmiyor sadece biz eskiyoruz denemesek zaten eskiyoruz :)) şu evlenip şansı ikiye katlama işi bilmiyorum belki öyle yapmalı :)
İnsan hayret ediyor saban gibi bakıyorım çıkanlara bana resmen yürü git dediler hayırlısı olsun
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kardeşm çok haklısın ama emin ol ki bir insan ömründen bir günün bile gittiğine seviniyorsa çaresiz olduğundandır. Yani kısacası benimkisi zevk işi değil....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum