DV2019 bekleme odası
-
İki kişi başvurduk her ikiside HAS NOT BEEN SELECTED
-
Millet güzel bir 2,5 ay geçirdim. Şimdi kazananlar falan gelicek iyice moralim bozulacak. Toz olmanın zamanı geldi. Ekim ayında görüşürüz. Canınızı sıkmayın üzülecek hiçbişey yok. O geçersiz confirmation numberlar da Trump'ın münasip bi yerini bulsun. Haydi eyvallah.
-
Kapağı sıkıca kapatılmış bir kavanozun içerisinde gibiyim ve ne yaparsam yapayım çıkamayacakmış gibi hissetmeye başladım artık kendimi...eşime de bana da kocaman bir HAS NOT BEEN SELECTED...............😥
-
@academicus valla bu seneyi görünce bizler baya tesadüfen kazanmışız geçen sene :)
-
@yekta ahahah teşekkür ederim ama hayal kırıklığımla bu sene de kendim yüzleşeyim istiyorum.. :) bu 3. sene olunca "ay ben bakamıyorum sen bak" durumu olmadı.. :) ama bu mentionlaşmayla belki de bir şans etkileşimi olmuştur.. hadi hayırlısı :) :)
-
@dentali DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
ve açıldı kocaman bir HAS NOT BEEN SELECTED. kısmet 8. başvuruya artık :DDD
gecmis olsun, sizin icin en hayirlisini diliyorum..
yine de bir hafta sonra bir kez daha baksaniz? -
@hayallerabd hadi inş ozaman beklemedeyiz haberleri :)
-
Hem kendim hem başka bir yerden kuzenime ve Hırvatistan da ki asker arkadaşıma kontrol ettirdim sonuç negatif hayaller seneye kaldı :)
-
artık ankete de katılabiliriz :-(
https://yesilkartforum.com/forum/topic/481/2019-dv-çekiliş-sonuçları-anket -
Kontrol edemeyen arkadaslar bana da yazabilir. Amerikan IP'si ile aciliyormus sanirim. Biraz once bi arkadasimi sorunsuz kontrol ettim. Bol sans herkese.
-
@burak elin baya uğurluymuş kardeşim :) hayırlısı olsun
-
Fetö sanırım kendi listelerini verdi, orayada taşıdılar kendi adamlarını kollamayı :)))
Bu kadar kişi içinde kimseye çıkmaması normal mi? -
@mrblack öyleymiş ya. alıştık artık. biri bana olumlu sonuçlandı deseydi bari sayfada.
-
esime de bana da has not been selected :) olsun bakalim vardirr herseyde bi hayir hadi eyvallah 🙌🙌
-
@onura maalesef ya. ama çıkma oranına bakılırsa, çok normal. :-(
eşim ile 3. sene, 6 şans.. boş! :-/ -
@heisenberg bulunduğu yere kendini ait hissedemeyen herkesin Allah yardımcısı olsun belki de sabırla beklememizin bir mükafatı olur...
-
Çıktıiiiiiiiii
Dermişim :D ailece toplam uc kisi basvurmustuk.
-
Bu ileti silindi! -
bir kişiyede çıksın be kardeşim ...
-
tmm çıkmadı eyw da authentication kısmı açılmamıştı. Hata verip, yenilesin diye asdad yazıp entera bastım birden has not been yazısı çıkması hoş olmadı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum