DV2022 Bekleme Odası
-
@haymatlos_ trump falan farketmez valla çıkana kadar devam. ya da şöyle diyelim amerikaya ayak basana kadar devam ama loterya ama başka türlü :)
-
Motivasyonunuza hayranım. Benim 8 oldu. İlk başvurusunda çıkıp da gitmeyenleri görünce iyice moralim bozuldu zaten. Pasaport no da verdik zaten fişlenmişimdir. Belki turist vizemi bile iptal ederler.
Umarım hak edene çıkar.
-
@Zelene Bana da öyle geliyor. Virüs yüzünden vizeler kalırsa belki ek çekiliş yaparlar :)
-
Merhabalar, herkes için hayırlısı olsun :)
-
Bu ileti silindi! -
@hudaverdi007 tebrik ederim, yeni hayatınızda başarılar ama sanki biraz yanlış odaya geldiniz gibi olmadı mı??
-
@Yahya-Öztürk bana da öyle geldi
-
Bu ileti silindi! -
@katafalk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Motivasyonunuza hayranım. Benim 8 oldu. İlk başvurusunda çıkıp da gitmeyenleri görünce iyice moralim bozuldu zaten. Pasaport no da verdik zaten fişlenmişimdir. Belki turist vizemi bile iptal ederler.
Umarım hak edene çıkar.
Hayırlısı olsun abi biz ilk basvuruda hafif yıkım yaşarken sizi düsünemiyorum
-
Moraller zaten bozuk gece gece ne desem bilemedim.
-
@hudaverdi007 Yanlış konuya yazdınız, 2021'e yazın. Burada bu yorumu yapmanız yersiz.
-
o da farkına vardı
-
Ben ki çok sakin kalabilen bir insanım, kazanamayanların dertleştiği bir odada art arda 2 sene kazandığınızı paylaşmanız benim bile garibime gitti, bildireyim
-
Böyle gecelerde üzgün arkadaşları düşünerek doğru başlıklarda yorumlar yapılmalı..
-
Bu hayatta şans olacak abi. Emek çalışkanlık falan diyorlar boş. Ben iki staj bir öğrenim kazandım uçak bileti parası bile çıkaramadım gidemedim. Elemanın biri aileden zengin Farabi yaptı Erasmus yaptı bir de gc çıktı. Şimdi ne denir ki buna.
Bir daha başvurur muyum evet bir umut ama 18 defa çıkmayan birini duymuştum o zamandan beri umudumu iyice yitirdim.
-
@katafalk ya senin geçmiş iletiyi okudum da seninki daha kötüymüş 2019 için
-
@haymatlos_ Evet sorma o da ayrı bir hikaye.
Kaybedenler kulübü başkanıyım.
-
olacak belki 50 de belki 55 de belki bana olmaz o zaman oğluma başvurdururum ama umut işte
-
@katafalk yok ya sen ne yapacaksın zorla git denmiyor gitseydi sonra yapamadım dese sen yine giderdin (forumda durdukça insan neler öğreniyor)
-
Bir aile kurmayı düşünmüyorum ama düşünseydim evladıma verebileceğim güzel bir imkan olurdu ABD vatandaşlığı.
İsterse TR'de yaşamak istesin. TR'de yerel vatandaş nasıl olsa ABD vatandaşından daha az değerli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum