DV2022 Bekleme Odası
-
Bu seneki totem yazmamaktı seneye totemim en çok burada aktif olmak olacak haha
Herkese selam hayallere devam diyerek başlayalım bekleme salonundaki yerimizi almaya -
@haymatlos_ Onceki yillarda boyle birsey hic sahit olmadim ustelik halen ayni sistemdeyim ( gerek donanim klavye gerek isletim sistemim tamamen Amerikan ) . Kopyala yapistir yaptim .pdf olarak ta kayit etmistim . Enteresan bir durum. Artik onumuze bakacagiz . DV 2022 ye odaklanacagiz bu baslikta .
-
Merhaba arkadaşlar bende yerimi alayım:)
-
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
-
Buradayiz demek artik, hadi bakalim, hayirlisiyla, guzel gunlere dogru:) ✌️
-
Bende mektubuma sarılıp uyumak isterdim ama kısmet :)
-
Bu ileti silindi! -
bizim başvurumuzda trump giderse o zaman daha iyi olur herşey herhalde
-
@haymatlos_ trump falan farketmez valla çıkana kadar devam. ya da şöyle diyelim amerikaya ayak basana kadar devam ama loterya ama başka türlü :)
-
Motivasyonunuza hayranım. Benim 8 oldu. İlk başvurusunda çıkıp da gitmeyenleri görünce iyice moralim bozuldu zaten. Pasaport no da verdik zaten fişlenmişimdir. Belki turist vizemi bile iptal ederler.
Umarım hak edene çıkar.
-
@Zelene Bana da öyle geliyor. Virüs yüzünden vizeler kalırsa belki ek çekiliş yaparlar :)
-
Merhabalar, herkes için hayırlısı olsun :)
-
Bu ileti silindi! -
@hudaverdi007 tebrik ederim, yeni hayatınızda başarılar ama sanki biraz yanlış odaya geldiniz gibi olmadı mı??
-
@Yahya-Öztürk bana da öyle geldi
-
Bu ileti silindi! -
@katafalk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Motivasyonunuza hayranım. Benim 8 oldu. İlk başvurusunda çıkıp da gitmeyenleri görünce iyice moralim bozuldu zaten. Pasaport no da verdik zaten fişlenmişimdir. Belki turist vizemi bile iptal ederler.
Umarım hak edene çıkar.
Hayırlısı olsun abi biz ilk basvuruda hafif yıkım yaşarken sizi düsünemiyorum
-
Moraller zaten bozuk gece gece ne desem bilemedim.
-
@hudaverdi007 Yanlış konuya yazdınız, 2021'e yazın. Burada bu yorumu yapmanız yersiz.
-
o da farkına vardı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum