DV2021 Bekleme Odası
-
Bugüne değil kısmet
Bi' sonraki lotteryde gel.. :( -
bu başvuru benim ilk başvurum ve ilk seferde çıktı . sanırım hayattaki tüm şansımı burada kullandım case numaramda 2021EU000018XX vize alma ihtimalim herhalde yüksek diye tahmin ediyorum.
-
@bakk25, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kazananlara bol şanslar bize gidip donmemek yolu göründü 😆
Yolunuz açık olsun 👋
-
@canberky, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugüne değil kısmet
Bi' sonraki lotteryde gel.. :(Sağlık olsun inşallah
-
@sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bu başvuru benim ilk başvurum ve ilk seferde çıktı . sanırım hayattaki tüm şansımı burada kullandım case numaramda 2021EU000018XX vize alma ihtimalim herhalde yüksek diye tahmin ediyorum.
Tebrik ederim hayırlı olsun. Yüksel ihtimalle mülakatı görenlerden olacağınızı düşünüyorum 🤔
-
Bi yorum gördüm YouTube'da "Has Not Been Selected" bu lafı yedirecem sana Amerika 😂
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bi yorum gördüm YouTube'da "Has Not Been Selected" bu lafı yedirecem sana Amerika 😂
İnşallah umutlar 2022 diyelim o zaman
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
@fetihy teşekkürler hocam inşallah sizlere tez zamanda olumlu yansır.
-
hayatın hiç anlamı kalmadı tek hayalim buydu :(
-
39XXX lerin şansı nedir? Tecrübesi olan var mı?
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@canberky, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugüne değil kısmet
Bi' sonraki lotteryde gel.. :(Sağlık olsun inşallah
teşekkürler hocam inşallah sizlere tez zamanda olumlu yansır.
-
Bir de bence Amerika oyun oynuyor olabilir çünkü 2017'de de aynısı olmuş gene birkaç kişiye çıkmış daha sonra email atmışlar çıkmayanlara kazandınız diye, İnşAllah gene böyle olur çıksın da ben iki ay daha beklerim
-
@sailor, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
39XXX lerin şansı nedir? Tecrübesi olan var mı?
2020 yılı bütün Case Number’lar current oldu
2021 yılında da olursa inşallah bi sıkıntılı süreç olmazsa sizlere de mülakat görüşmesi gelecektir umarım. -
@fetihy inş.
hayırlısı olur bu sene kazanan ve kazanamayanlar için. -
Ben ve diğer iki kuzenim ve eşleri dahil hiçbirimize çıkmamış. Çıkan arkadaşları tebrik ederim. Çıkmayanlara ise daha sonraki çekiliş için bol şans.
-
@ierisen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben ve diğer iki kuzenim ve eşleri dahil hiçbirimize çıkmamış. Çıkan arkadaşları tebrik ederim. Çıkmayanlara ise daha sonraki çekiliş için bol şans.
teşekkürler. Sizler içinde sağlık olsun
-
@bakk25, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kazananlara bol şanslar bize gidip donmemek yolu göründü 😆
- denemede çıktı mı ?
-
Herkese selamlar, 24xxx case number ile selected olmusum. Umarim sira gelir.
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bir de bence Amerika oyun oynuyor olabilir çünkü 2017'de de aynısı olmuş gene birkaç kişiye çıkmış daha sonra email atmışlar çıkmayanlara kazandınız diye, İnşAllah gene böyle olur çıksın da ben iki ay daha beklerim
Allahım ya öyle bir şey olsa Şener Şen gibi sokaklarda bağıra bağıra koşarım herhalde :D Keşke...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum