DV2021 Bekleme Odası
-
@crazycells spesifik bişey soracam sanırım 2017 de oldu tekrar çekiliş açıklaması gibi bunun bir şartı varmıydı yani ne oldu da oldu bilginiz var mı
-
@Selim-Kocer hangi bölüm mezunusuz hocam ?
-
@JohnColt anestezi teknikeriyim 13 yıldır memurum zamanında cok gördük malum kpss yazısını onun gibi oldum 😞
-
@JohnColt, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
HAS NOT BEEN SELECTED yazısı bir süre sonra değişiyor mu ? :) Hala umudum var, inanamıyorum :'(
Keşke dediğiniz gibi olsa sağlık olsun
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells spesifik bişey soracam sanırım 2017 de oldu tekrar çekiliş açıklaması gibi bunun bir şartı varmıydı yani ne oldu da oldu bilginiz var mı
Bu İbo ABD nin eşinin de sanırım öyle birşey olmuş o sene Eylül de tekrar bir çekiliş olmuş gibi birşey anlatıyordu
-
@yetonyali 2 red de bizden
-
@Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ilk başvurumdu açıkçası kazanacağımı pek sanmıyordum kendimi hazır hissediyordum üzülmem diyordum kendi kendime ama yinede o has not been selected yazıcı feci koydu
Canınız sağolsun sağlık olsun
-
@Selim-Kocer Aynı durumu ben 8 yıl yaşadım
-
Çıkarsa kaydolurum dedim....Çıktı😱🖐️
-
@Zelene forumda da vardı öyle yazan bir gece telefona mail geliyor kontrol edin diye
-
Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorun..
-
seçilmemişiz 2. denemeydi :)
-
selamlar herkese arkadaşım kazanmış biraz önce kontrol etti numarası 33bin sizce iyi bir rakam mı bu current olur mu ?
-
@Zelene forumda da vardı öyle yazan bir gece telefona mail geliyor kontrol edin diye
Bir umuttu yaşatan insanı... Olur mu olur Facebook grubunda çıkanlar kararsızım demeye başladı kota dolmaz vs.
-
Linç edin diye paylasmadim biraz empati lütfen. Belki bir çaresi vardır diye düşünmüştüm. Bu forumdan kimler geldi geçti asla gidemez denilen kişiler gitti. Neden olmasın dedim. Suç işlemiş muamelesi yapmasanız iyi olur
-
@crazycells hocam nafile zaman kalmadı ki. Diplomayı alana kadar burda sıram biter
-
@Zelene işte sorun doldurma gibi bir amaçları yok dolmazsa süre bitince kapanıyor 2022 ye alalım sizi :)
-
Merhabalar, kazanan arkadaşları tebrik ederim, çıkmayanlara da umarım sonraki senelerde çıkar bu meret. Bana bu yıl ilk deneyişimde çıktı fakat dosya numaram 28 binlerde. Tecrübeli ve sürece hakim arkadaşlara bir sorum olacaktı, bu dosya numarası ile mülakatlara çağrılma ihtimalim var mıdır?
-
@fifadan @crazycells in paylaşımını inceleyin okul kayıtları yazın sanırım araştırın mülakata kadar diploma alırsanız
-
Evet secilen kisilerden DS-260 formunu doldurup donus yapanlarin orani beklenilenden dusuk oldugu icin 50.000 vizeyi tamamen vermek icin 10.000 kisi daha eklediler secilenlere...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum