DV2021 Bekleme Odası
-
üçüncü başvurumda da çıkmadı gidelim bakalım 2022 bekleme odasına
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2022 bekleme odası ne taraftaydı
Sayin @Rhonster acmis bile :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3430/dv2022-bekleme-odası
-
@Edelweiss elin uğurlu seninnn ben hala bakamadım eğer çıkmamış olursa söz alayım senden seneye sen başvur bizim içinn☺️
-
@Final-Approach tebrik ederim .her gün güzel eyalet fotoğraflarıyla dv 2021 bekleme odasını renklendirdiniz .çok sevindim.case numaranız çok iyi artık imzanızı güncellemenin vakti geldi
-
yine kazanamadık bakalım seneye kaldı sağlık olsun..
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@FreeWoRLD ayy eyaletçi arkadaşa çıkmış aşırı sevindimmm 🙏🏼🙏🏼 tebriklerrr @Final-Approach
ben de :)
-
Has Not Been Selected... (Eşime de bana da çıkmamış) Hayırlısı...
-
ingilizce ay nasıl yazılıyor brolar? kabul etmiyor yazdıklarımı... bir de soyadı mı önce yazılıyor isim mi?
-
Soyadi noktalimi noktasizmi gircez
-
Şimdi baktım çıkmamış karı koca ikimizede 😞
-
Çıkmadı...
-
Bna çıkmamış eşime bakmadık daha 😃 nasip
-
@crazycells foruma girer girmez boyle bir haber okumak! tebrik ederim cook! 😇👏 nasil mutlu oldum, benim de ilk basvurum, heyecandan bakamadim henuz, insallah bana da cikar! :)🙏
-
büyük harfle ay
-
@nazli-karatay soyadı sadece yazılıyor dogum yılı daha birşey yok ki
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Soyadi noktalimi noktasizmi gircez
herşeyi büyük harf yazın. noktasız girin
-
-
Kazananları tebrik ediyorum. Kaybedenleri de tebrik ediyorum. Kazanmak ve kaybetmek izafi bir durum. Bu yüzden ne kazananlar aşırı sevinsin, ne de kaybedenler aşırı üzülsün. Herkes için hayırlısı olsun.
-
İkinci kere kontrol ettim belki hata yaptıklarını anlamışlardır diye ama anlamamışlar 😂
Tekrar başvurmayı düşünmüyordum (memur oluşum ve yaşımın 40’a dayanmasından dolayı) ama inat ettim. Her sene bas vuracağım
-
İbrahimm abii sess verrr sende durumlar needir?? @ibrahimasar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum