DV2021 Bekleme Odası
-
Has not been selected
Kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum yolunuz açık oldun -
@FreeWoRLD ayy eyaletçi arkadaşa çıkmış aşırı sevindimmm

tebriklerrr @Final-Approach -
@Final-Approach diğer talihli arkadaşları da tebrik ederim tabi ama buradan aşina olduğumuz insanlara çıkınca daha bir mutlu oluyorum ben yalan yok, çook tebrikler, eyalet görselleri uğurlu geldi belki de çünkü hepimiz çok beğeniyorduk, inşallah bundan sonrası çok güzel olur sizin için, tekrar tebrikler

-
@ogzkaann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Cidden tam olarak şoktayım, Case Number 17xxx olarak çıktı, ilk başvurudan olması ayrıca şaşırtıcı oldu. Bakalım hayatımız nereye doğru savrulacak bu noktadan sonra.
harika haber! tebrikler

-
2 adet HAS NOT BEEN SELECTED
-
@İrem-Özbey birkaç gün sonra ne değişecek?
-
Cidden cok hızlı forum yetişemiyoruz
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Vayy eyaletçi arkadaşa çıkmış aşırı sevindimmm

tebriklerrr @Final-ApproachTeşekkür ederim Ahsen!
Ne oldu çıktı mı sana?
Chicago'ya uğurlayalım artık seni de en kısa zamanda.

-
@bidünya aynen

-
@ogzkaann Tebrikler
-
İlk başvurumuzda karı koca ikimize de birden çıktık.
Şaşkınlıktan üzülemedik bileHAS NOT BEEN SELECTED
bağrımızda taş gibi oturdu.Kazanan tüm arkadaşları buradan canı gönülden tebrik eder, özledikleri güzel yaşamı amerikada kurmalarını temenni ederim.
Yolunuz açık olsun.
Allah ,sizdeki gibi çekilişte kazanma şansı önümüzdeki sene bize de versin.
AMİN. -
TAlihsizler
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
evlatlık edinmek isteyen var mı

16 yasindan kucuk olmaniz gerekiyor

tüh üzüldüm

-
@Final-Approach çok çok tebrik ederim
peki okadar eyaletten bir karar verebildinmi
-
ilk başvurumdu ve Has Not Been Selected

-
Kazananların yolu açık olsun

-
@Rhonster üzülme seneye bizde

-
@Alperen-Göçmen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar, ilk basvurumda çıktı çok şükür, yalnız case number 26bin, sizce olma olasılığı nedir? Açıkçası henüz sevinemedim

harika! tebrikler
hic kotu bir numara degil... -
İlk basvurumdu cikmadi. Cok duygusal bir insanim oyle uzuldum ki... musait bir yerde olmadigim icin uzuntumu belli edemiyorum. Inanilmaz hayal kirikligina ugradim.
-
arkadaşlar bu yıl çok bereketli oldu geçen senelerde bir kişiye bile zor çıkıyorken burada
5-6 kişiye çıkmış çok güzel haberler bu daha da artar diye düşünüyorum.. ve kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum yalnız dikkatimi çeken tüm kazanan arkadaşlar ilk başvuru ilk yılın kerameti diyelim 
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum