Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Çıkmayan arkadaşlara hayatın ve şanslarının hala devam ettiğini hatırlatmak isterim, bu işler birazda kısmet, çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun, biz 2019 çekilişine ilk defa başvurduğumuz çekilişte kazanarak geldik, Türkiyede basında Amerika hakkında olumsuz birçok haber yapılmakta fakat yansıtılan kadar vahim bir tablo yok, Amerika hala hiper güç olmaya devam ediyor, vatandaşlarına ve bizlere gerekli yardımları yaparak hayatımızdaki konforu devam ettirmemizi sağlıyor, kazanıp bu şansı elinizde bulunduruyorsanız gelmek için tereddüt etmeyin, greencard ın buraya geldikten sonra ne kadar değerli olduğunu anlayacaksınız

• Yine yeni yeniden "HAS NOT BEEN SELECTED"

• ⭐⭐

@Hande-Tok tebrikler

• Gene çıkmadı maalesef. 12 senedir aralar da toplamda 2 pasım ve 10 başvurum var kazanamadım 😂 rekor varmı benden yüksek

• ⭐⭐⭐

@Final-Approach tebrikler

• tebrikler @Hande-Tok

• @Dmg Tebrikler

• Ekim'e kaç gün kaldı 😀

• evlatlık edinmek isteyen var mı 😃

• Linki atarmısın

• @USA, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Gene çıkmadı maalesef. 12 senedir aralar da toplamda 2 pasım ve 10 başvurum var kazanamadım rekor varmı benden yüksek

17 olan var ciddi misin?

• ⭐⭐

ÇIKMADI 😞

• Kazananlar fotoğrafı kendileri mi çekti fotoğrafçıya mı gitti ? Cevaplayabilirler mi?

• @Hande-Tok, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

ŞOKTAYIM ilk başvurum ve çıktı. Case number 20xxx

Tebrikler adınıza sevindim.

• @Hande-Tok Tebrikler

• ⭐⭐⭐

@haymatlos_ sağlık olsun kaybedenler kulübüne hoşgeldik😯

• @muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

gitti ? Cevapl

Buna cevap bekliyorum bende? Ekimden beri yanıt alamadım.

• @Hande-Tok tebrikler . Amerika da bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |