DV2021 Bekleme Odası
-
@nothing34 Yapma be biraderim sendemi. Bu senede bizbize kaldık desene

-
@this-time89 geçen senede böyleydi çıkan yoktu bir iki güne çıkanlarla dolar
-
@Cehennemindibi tebrikler
-
18.680 case numarası ile çıkan var. Facebook grubunda yazdı. İlk başvurusu.
-
@Cehennemindibi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2010 da kazanmıştım . Bu senede kazandım. İnşallah hayırlısı olur

Tebrikler adıınza sevindim
-
Heyecandan case numarama bakamadım. Site çöktü daha da girilmiyor ama 10 binlerde bir şeydi.

-
Arkadaşlar cehaletimi mazur görün lütfen. Bu yıl ilk kez çekilişe katıldım. Kasım 2019'da başvuru yaptım ve Confirmation numaram 2021 ile başlıyor. Ama sonuç sayfası 2020 ile başlayan bir numara istiyor. Deli olucam, ben niye bakamıyorum ?
-
Başka bahara kaldı. Has not been selected
-
SIRAM COK YUKSEK OLDUĞU İÇİN TEKRAR BAŞ VURMUŞTUM CIKMADI ARTIK 2020 İLE DEVAM EDELİM HERŞEYİN HAYIRLISI
-
İlk başvurumuz eşim ve bana çıkmadı içim bir buruk ama çok da kahrolmadim bu seneki gelişmelerden ötürü
-
@Final-Approach tebrikler
-
Bana da çıkmadı
çıkanlara da tebrikler
ve mulakatta da olumlu çıkanlar, gitmemezlik yapmayın aman aman . Hak yemiş olacaksınız, israf ta
. -
Bu ileti silindi! -
has not been selected

-
maalesef cikmadi
-
Çıkmayan arkadaşlara hayatın ve şanslarının hala devam ettiğini hatırlatmak isterim, bu işler birazda kısmet, çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun, biz 2019 çekilişine ilk defa başvurduğumuz çekilişte kazanarak geldik, Türkiyede basında Amerika hakkında olumsuz birçok haber yapılmakta fakat yansıtılan kadar vahim bir tablo yok, Amerika hala hiper güç olmaya devam ediyor, vatandaşlarına ve bizlere gerekli yardımları yaparak hayatımızdaki konforu devam ettirmemizi sağlıyor, kazanıp bu şansı elinizde bulunduruyorsanız gelmek için tereddüt etmeyin, greencard ın buraya geldikten sonra ne kadar değerli olduğunu anlayacaksınız
-
Yine yeni yeniden "HAS NOT BEEN SELECTED"
-
@Hande-Tok tebrikler
-
Gene çıkmadı maalesef. 12 senedir aralar da toplamda 2 pasım ve 10 başvurum var kazanamadım
rekor varmı benden yüksek -
@Final-Approach tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum