dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@ATS16 Gozlemlerime gore, ozellikle Hintliler birbirlerini destekleme konusunda cok iyiler. Hint marketleri ve restaurantlari var ve cogunlukla oralari kullaniyorlar. Hintlilerin sahibi oldugu isyerlerini, birbirlerini desteklemek adina cok kullaniyorlar. Bir de bu durum Yunanlilar ve Yahudilerde cok var. Diger milletlerde cok fazla bu kadar iyi bir destek yok.
Eski isyerindeyken ofisde Hintli bir kadin vardi. Kocasiyla birlikte, kendi kasabalarindan gelen bircok Hintliye yardim etmisler. Ilk defa gelenleri evlerinde birkac ay misafir etmisler, ev kiralamalarina, araba almalarina, ilk ise girmelerine falan hep yardim etmisler. Hatta ceplerine harclik bile koyardik derdi. Hintlilere ait olmayan yerlerden mecbur kalmadikca alisveris yapmayiz derdi.
Bir defasinda Miami ucusunda yanimda Israilli bir genc oturuyordu. Ilk defa Amerika'ya gidiyormus. Ne is yapacaksin, kalacak yerin var mi, tanidigin var mi diye sordum. Tanidigim yok ama hepsi ayarlandi, beni varinca karsilayacaklar dedi. Kimler diye sordum, oradaki Yahudi toplulugundan birileri diye cevaplamisti.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@cüneyt-tarıkman cıkan kız arkadasınızı turk olarak anladım umarım dogru anlamısımdır eger ona cıkarsa ds260 formunu doldurmadan once evlenmenız gerekıyor evlılıgınız ıle ılgılı hıcbır soru sormazlar sadece ds260 formu ıcın evlenmenız ve tum bılgılerınızı bırlıkte yazmanız gereklı
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
nladım umarım dogru anlamısımdır eger ona cıkarsa ds260 formunu doldurmadan once evlenmenız gerekıyor evlılıgınız ıle ılgılı hıcbır soru sormazlar sadece ds260 formu ıcın evlenmenız ve tum bılgılerınızı bırlıkte yazmanız gereklı
Evet türk. Bu sene olmazsa 3 arkadaşımla anlastım .şansımı arttırıp 4 kişi olarak basvurmak istiyorum. amerikaya varınca ayrılmamız durumunda nafaka veya başka bir sıkıntı yaşar mıyız ?
-
@cüneyt-tarıkman şöyle zeki olamadım ona yanıyorum
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@cüneyt-tarıkman şöyle zeki olamadım ona yanıyorum
4* %2 = % 8 şans
wuuw -
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2 = % 8 şans wuuw
%8 olmasada artıyor

E tabi % 8 değil
temsili demek istedim.
yoksa bi 10 kişi dahabulur garantilersin
Ama teknik iyiymiş. -
........
-
@cüneyt-tarıkman evlılık bosanmak bunlar cok sorun olmaz ama bosanırken kı talepler ne olur onu bılemem
-
Sanki zaman geçmiyor mu ?

-
Dün akşamdan beri yazılan yazıları okudum. Umarım herkesin gönlüne göre olur. Çok heyecanlıyım bende. 3 arkadaşım ve ablam toplamda 4 kişi başvurduk tanıdıklarım olarak. İlk defa başvurduk hepimiz. Bakalım bekliyoruz buralarda. Bu forumu zaten yeni keşfettim. Üstünkörü okuyup bilgi sahibi oluyordum. Ama bu current number muhabbeti için ni bilgilendirme linki atabilecek var mı? Hangi aşamadan sonra o numarayı alıyoruz.?
-
bol şans herkeze ..
-
-
En son askerde 15 gün kala bu kadar darlanmıştım

-
@cüneyt-tarıkman Bir Türk vatandaşı ile Türkiye’de evlenerek gideceğiniz için , sizi ancak bir Türk mahkemesi boşayabilir, güvensizlik Ve şüpheleriniz var ise karşı cins ile ilgili nacizane bir avukattan destek alarak anlaşmalı evlilik yapıp , sizi risk’e atmayacak maddeler ekletip evlenebilirsiniz.Bol Şans
-
@doganomer sen bugün kontrol ettin ve kazandığını gördün. Ondan sonra her ay visa bulletin diye bir liste var işte o liste hangi ay yayınlandığı zaman senin numaranı da içine alan numara olursa bu yayınlandığı tarihten bir ay sonra sana mülakat tarihi gelecek ve bu tarihten önce de senden evrak isteme maili gelecek. Yani visa bulletin her ay takip edeceksin işte bu bültende numaranı da içine alan numara olursa işte bu olaya current diyoruz
site de aşağıdaki site
başlıkta bu
THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH -
@umutaga ben gidiyorum mangal a erdek körfezinin muhteşem mansazarasında batan güneşi izlerken bira'mı yudumlayarak bakıcam.

-
Houston'dan soğudum resmen...
Başka şehirler düşünür oldum.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
nladım umarım dogru anlamısımdır eger ona cıkarsa ds260 formunu doldurmadan once evlenmenız gerekıyor evlılıgınız ıle ılgılı hıcbır soru sormazlar sadece ds260 formu ıcın evlenmenız ve tum bılgılerınızı bırlıkte yazmanız gereklı
Evet türk. Bu sene olmazsa 3 arkadaşımla anlastım .şansımı arttırıp 4 kişi olarak basvurmak istiyorum. amerikaya varınca ayrılmamız durumunda nafaka veya başka bir sıkıntı yaşar mıyız ?
Arkadaslariniza cikarsa iyi ama eger anlasma karsilikliysa size cikarsa hangisine verdiginiz sozu tutacaksiniz?
-
@ugur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga ben gidiyorum mangal a erdek körfezinin muhteşem mansazarasında batan güneşi izlerken bira'mı yudumlayarak bakıcam.

Malesef biz de İstanbulun dar sokak manzarasında yapacaz o dediğini

-
@umutaga olsun be keyifler yerinde olsunda iki duvarda manzara olur adama
Benzer Başlıklar
130
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.4k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
The Visa Bulletin