DV2021 Bekleme Odası
-
Kazanırsa New York'a gitmek isteyen arkadaşlar ilk bu şarkıyı dinlesin sevinç içerisinde.
-
-
@Rhonster Neler duyuyorum :D şok oluyorum. Hep şehir efsanesi gelirdi duyardım 10 yıldır başvuruyor çıkmıyor insanlara diye. Demek doğruymuş, hatta fazlası bile varmış.
-
@Rhonster onu bilmiyordum🤔
-
@thermo 14 yıl bir ömür demek azminizden dolayı sizi kutluyorum inşaallah o sene bu sene🙂
-
çıkması için dua mı ediyorsunuz totem mi yapıyorsunuz yada başka şeyler mi yapıyorusunuz bunların sayısı 3- 5 katına çıkarın çünkü perşembe günü açıklama varmış
https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000035511?=A&fbclid=IwAR1ny6sRTJzpT_x-Mg9y6rzefolBxO1Q9Bp3v7y5Ejct3VwR_oJsMyFlWTw -
Yeni bir bekleyis. Yeni bir umut. Yeni hayaller. Inadina bekliyoruz. :)
-
@ayvalik10 allah belasını versin trump ın.inş perşembeye varmadan geberir.
-
@elifozcan Keşke imzanıdaki bilgileri 2020 Yapıp da kullanabilsem ben de :)
-
İstediğin kadar engel koymaya çalış Trump efendi o Amerika'ya gelinecek :) ya greencardla ya work and travella bi şekilde oraya ayak basılacak :)
-
@elifozcan Elif hanım siz amerikaya girmediniz mi neden bekliyorsunuz ? mrk ettim.
-
@vulture keske ben de yapabilsem o bilgiler cok yakinima ait ugur olsun diye ilk gunden beri duruyor. Bende 2021 bekleyenlerdenim :)
-
Sn. @ayvalik10 benim haberde en çok dikkatimi çeken "Halihazırda ABD'de de oturum için düzenlenen vizelerin yüzde 66'si ailevi sebeplerle yüzde 12'si ise başvuranların becerileri değerlendirilerek veriliyor." kısmı. Bu doğru mu değil mi? Bildiğim kadarıyla göçmen vizelerinde nitelik aranmıyor, random. Fakat burada tam aksi söyleniyor, acaba ben mi yanlış anladım.
-
@elifozcan Aramıza hoşgeldin o zaman, bekleyenler olarak :)
-
@serdal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugun annemi aradim anne benim icin dua er dedim ..Ben herzaman ediyorum dedi...Dedim anne bu baska cok icten et dedin..Annem bu sefer demezmi Allah bizi ayirmasin ..Allah aci keder GURBET gostermesin..Dedim anne sen dua etme...herkez etsin ama sen etme...Vallahi billahi annnemin duasi tutar..resmen kendi ayagima sıktıkm
Hocam ne güldürdün beni 😁😁Allah da seni güldürsün bugün inşallah, sana çıksın greencard, kendi annem geldi aklıma direk😂
-
@vulture aslinda yeni degilim ama hosbulduk
-
Akşam buradaki çümbüşü düşünemiyorum arkadaşlar bence şimdiden herkes online kalsın geçen sene foruma bile girerken çatlamıştık bi ara dondumuştu sistem
-
@ayvalik10 Bir teoriyi de bu desteklemiyor mu ? " Based on the information provided" .... Yani girilen bilgilerin bir değerlendirme unsuru var demek olmuyor mu bu ?... Random bir seçim demek çok basit bir değerlendirme bence bu işe...
-
@ayvalik10 Trump, mezarının üstünde oynuyor. Son bir çırpınış, son bir kıvranış ile yırtarım diye ümit ediyor lakin kasımda kendisiyle vedalaşacağız. Bu teklifin kongreden geçeceğini hiç düşünmüyorum
-
@ayvalik10 seçime yetişmez bu iş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum