DV2021 Bekleme Odası
-
Tabi bu 10 kişi çekilişi kazanıpta sonradan buraya üye olan kişileri kapsamıyor. Mevcut üyeler arasından diyorum.
-
Son 10 saat ..akşam olmak bilmez bugün.
-
@nicely oregon nasıl ilk gidişe iş bulma imkanı falan çok bilgi yok bu eyaletle ilgili
-
@umutaga akşam olsa bile zor bakacaz gibi
-
günaydın bu arada gece defalarca kazanamadım :)
-
Günaydın millet beklenen gün geldi çattı herkeze bol şanslar
-
Çalışıyorsanız veya evdeyseniz arka plan da sızı aksama kadar sakinlentirecek bir enerji https://www.youtube.com/watch?v=SORD03t7nlo
-
@vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga akşam olsa bile zor bakacaz gibi
Bunun için bir uygulama geliştrdim dün. Daha hızlı sonuca erişmek adına. Dilerseniz kullanabilirsiniz..
https://drive.google.com/file/d/1_-Mp29IGYlhbk2IY-iAjLdVEKa3xCppD/view?usp=drivesdk
-
Arkadaşlar sistem ne kadar açık kalıyor? Şehir dışındayım ve başvuru numaram yanımda değil. Ne zamana kadar kontrol edebiliyorum çekiliş sonucunu?
-
@umutaga Rez aldım. Akşama uygulamaya çalışırım. Sağol dostum.
-
@Ersin-Ersin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar sistem ne kadar açık kalıyor? Şehir dışındayım ve başvuru numaram yanımda değil. Ne zamana kadar kontrol edebiliyorum çekiliş sonucunu?
epey uzun bir zamaan var bakmak için
-
@Ersin-Ersin ılk ıkı hafta sorun olmaz sanırım kontrol etmen ıcın eger kazanmıssan formu gondermek ıcın gec kalmamanda fayda var
-
Korktukça tutsak umut ettikçe özgürüz, günaydınlar efenim 🙂
-
Günaydınlar ve herkese bol şanslar, umarım hayırlısıyla hayallerimize kavuşuruz bugün 😊
-
arkadaşlar foruma yaklaşık 1 ay kala üye olmuştum. çok güzel arkadaşlıklar edindim. Güldük, espri yaptık, yeri geldi stres yaptık. Hayallerimiz hakkında konuştuk. Şimdi ise anlamsız bir heyecan içerisindeyim :) Hayırlısı olacaksa bana, olmayacaksa, hayırlısı olacak kişiye çıkması dileğiyle. Güzel bir gün olsun :) Herkese bol şans. Bu arada okadar yazışmamızdan sonra , forumdan birilerine cıkmasını gerçekten cok istiyorum. Hüsran olacaksa bile, hepimiz yaşamayalım bu hüsranı :)
-
Herkese günaydın, umarım güzel haberleri alır buraya da yazarız. Gerçekten isteyen herkese çıkar umarım.
-
herkese bol şans büyüklerim küçüklerim. umarım her şey gönlümüze göre olur, giden/gidecek olan herkes başarılı olur. 2020 talihlilerine de bol şans diyorum umarım onlarda süreçlerine en kısa zamanda devam ederler, onların durumu bizden daha kötü maalesef. herkesin yolu açık olsun
-
@monsieur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
herkese bol şans büyüklerim küçüklerim. umarım her şey gönlümüze göre olur, giden/gidecek olan herkes başarılı olur. 2020 talihlilerine de bol şans diyorum umarım onlarda süreçlerine en kısa zamanda devam ederler, onların durumu bizden daha kötü maalesef. herkesin yolu açık olsun
aynen öyle. biryerden sonrası nasip kısmet. bugün çıktı diye sevinirsin sen mülakata gidene kadar bir yasa değişir amerikada, kartı alamazsın. kartı alırsın pandemi çıkar, 6 ay içinde uçup gidemezsin vs. vs. kart geçersiz olur.
-
herkese bol şanslar dilerim ✌🏼✌🏼
-
@Ersin-Ersin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Seneye Ekim ayına kadar kontrol edebilirsin ama ilk fırsatta kontrol edip ona göre hareket etmeni öneririm.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum