DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
@Batuhan-Koçbuğ evet bende de öyle çıktı
-
@Batuhan-Koçbuğ, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga windows tehlikeli olarak algılıyor .exe uzantısı olduğu için mi yoksa başka bişey mi var?
Baska ne olabilir ? Exe olduğu için uyarı vermesi normal.
-
@umutaga
Şirket bilgisayarı indirdiğim dosyalara izin vermiyor. 18:00 dan sonra kendi bilgisayarım ile deneyeceğim. -
@kartalveat Ben baya geriden geliyorum inşallah çıksın da Türkiye de yaparım problem değil tek sorun bu olsun inşallah 😄
-
Ekran görüntüsü :

-
@archimede, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sncr evet benim de amerikada kendi vpn serverım var şu anda. Yarın açıklandığında denerim faydası olacak mı diye.
geçen sene amerika'dan başvuranlarda başta bakamamıştı vpn in bir etkisi olacağını düşünmüyorum serverin kendisi yoğunluk oluyor.
-
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar.... Yarın akşam sayfadaki formu hızlıca doldurmak için bir uygulama yaptım linkten indirebilirsiniz.
Bilgilerinizi girip programı bir kez kapattığınızda otomatik olarak kaydedilip tekrar açtığınızda sizin bilgileriniz dolu olarak gelecektir.
Not : CAPTCHA kodu her halukarda manual girmeniz gerekiyor :)https://drive.google.com/file/d/1_-Mp29IGYlhbk2IY-iAjLdVEKa3xCppD/view?usp=sharing
chrome bilgileri zaten kaydediyor 1 kere girince :D
-
Bu ileti silindi! -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar.... Yarın akşam sayfadaki formu hızlıca doldurmak için bir uygulama yaptım linkten indirebilirsiniz.
Bilgilerinizi girip programı bir kez kapattığınızda otomatik olarak kaydedilip tekrar açtığınızda sizin bilgileriniz dolu olarak gelecektir.
Not : CAPTCHA kodu her halukarda manual girmeniz gerekiyor :)https://drive.google.com/file/d/1_-Mp29IGYlhbk2IY-iAjLdVEKa3xCppD/view?usp=sharing
Ama chromedan girdiginizde bir sayfa fazladan geçmeniz gerekiyor sadece buton olan ilk sayfayı atlıyorsunuz bu uygunlama ile :)
-
Doğrulama kodum şu an elimde değil. Mailime şifremi unuttum tarzında isteyebiliyor muyum?
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Doğrulama kodum şu an elimde değil. Mailime şifremi unuttum tarzında isteyebiliyor muyum?
sayfa açıldığında isteyebileceksiniz. şuan o link aktif değil.
-
@Rhonster Teşekkür ederim.
-
Ama chromedan girdiginizde bir sayfa fazladan geçmeniz gerekiyor sadece buton olan ilk sayfayı atlıyorsunuz bu uygunlama ile :)
he ben ilk dakika bakma hevesinde olmadığım için 3 5 gün daha beklerim :D
-
Herkese bol şans, yarın büyük gün.
-
he ben ilk dakika bakma hevesinde olmadığım için 3 5 gün daha beklerim :D
Tercih tabi :)
-
Yıllardır başvuran bir öğrenci kardeşinizim önceden aile durumuyla şimdi bir kaç yıldır kendim başvuruyorum artık lütfen çıksın diye dualar ediyorum her gün.
-
@umutaga elınıze saglık
-
@umutaga windows tehlikeli olarak algılıyor .exe uzantısı olduğu için mi yoksa başka bişey mi var?
kaynagini bilmediginiz uygulamalari bilgisayarinizda calistirmayiniz.
-
@sncr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
kaynagini bilmediginiz uygulamalari bilgisayarinizda calistirmayiniz.
Buda bir tercih tabi :)
PS : Kaynak benim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum