DV2021 Bekleme Odası
-
cok az kaldı gercekten heyecanlıyım cok
-
Sonuçları öğrenmek için confirmation numarasını olduğu gibi ''2021XXXXXXXXXXXX'' şeklinde mi gireceğiz yoksa 2021 kısmından sonraki bölümü yazarak mı kontrol edeceğiz?
-
@İrem-Özbey @ChipsTR resmi açıklanma saati bizde 19.00'a tekabül ediyor ancak gecikmeler olabiliyor.
-
@Oyunbozan iki check status linki birbirinden bağımsız olacak. Bu tarz kodlar "unique" ve "random generated" olur, aktif olmadan önce giremezsiniz. O kopyaladığınız linkle ancak 2020 sonucunuzu sorgulayabilirsiniz.
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sonuçları öğrenmek için confirmation numarasını olduğu gibi ''2021XXXXXXXXXXXX'' şeklinde mi gireceğiz yoksa 2021 kısmından sonraki bölümü yazarak mı kontrol edeceğiz?
Olduğu gibi hepsini diğer türlü izin vermiyor zaten
-
O gün geldi ve şanslı kişilerden olduğunuzu gördünüz. İlk ne düşünürsünüz? Yurt dışında yaşama fikrini oluşturan en temel motivasyonunuzu merak ediyorum.
-
@rosa8 direk ds-260 formunu doldururdum :pen: :) yani herşeye o kadar hazırım ki adres bilgisi. iş mektubu herşey hazır ^^
-
Benim da 260 formu baya uzun surer. Amerikada kacak kaldim filan... adresler sunlar bunlar ... ohooo
-
@rosa8 ben önce ağlarım heralde.
-
@Oyunbozan sizin önceden kopyaladıgınız link zaman aşımına ugrayıp çalısmayacaktır muhtemelen. Sorgulama yapabilmek için aktif bir oturuma sahip olmanız gerekir. Yani sözün özü saat 7 den sonra aldıgınız bir url üzerinden sorgulama yapıyor olmalısınız.
-
@Sympathique merhabalar iş mektubunuda mı ds 260 eklıyecegız acaba benm bıldıgım konsolosluk gorumesınde gosterılıyor dıye bılıyorum ama
-
@umutcetnkaya ds-260 formunda bu konu hakkında bir soru olmadığını sanıyorum. sadece eğer bu sene talih yüzüme gülerse herşeyim hazır gitmeye hazırım bütün ayarlamalar tamam gibilerinden konuştum
-
Merhabalar değerli arkadaşlar çekiliş sonuçları şimdi cumartesi akşamı yayınlanzcsk değilmi
-
@kaankocer evet cumartesi aksam 19 da
-
@kaankocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar değerli arkadaşlar çekiliş sonuçları şimdi cumartesi akşamı yayınlanzcsk değilmi
Evet cumartesi akşamı saat 7'de açıklanacak.
-
kaldı 1 gün
-
@Tufan-Yaveroglu Heyecan umut ve umutsuzluk hepsi bir arada inşallah sonuç iyi olur
-
@rosa8, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
O gün geldi ve şanslı kişilerden olduğunuzu gördünüz. İlk ne düşünürsünüz? Yurt dışında yaşama fikrini oluşturan en temel motivasyonunuzu merak ediyorum.
Ben o anı video ya çekmeyi düşünüyorum, her bakma denemelerini karşıdan çıkarsa sevincimi çıkmazsa üzüntümü merak ediyorum
Motivasyon kısmına gelince de her geçen gün yeni bir motivasyon ekliyor canım ülkem, genel olarak gelecek kaygısı diyelim -
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mexido ABD de F1 ile ne okudunuz kaç yıldı OPT hakkı alamadınız mı?
dil okulu oldugu icin opt yok malesef. master falan olmasi lazim opt icin oda 1yil.
-
@Sympathique ne kadar planlisiniz, umarım size de çıkar ve güzel haberlerinizi aliriz :)) ilk sorumu hazirladım hemen formu doldurup doldurmadiginizi soracagim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum