DV2021 Bekleme Odası
-
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@semavi Ayşegül Hanım'ı dinlemek ayrı bir keyifti. Videoların devamı bizi çok mutlu edecek. Emeğinize sağlık. Ne kadar teşekkür etsek az sizlere. 🙏
Pek istekli olmasa da kadin gozu ile bir kac video cekmesini istiyorum...
Çekilişi kazanan evli arkadaşlar için eşinizin videoları yol gösterecektir teşekkürler sayın @semavi hocam
-
Acaba forumda kac kisi basvuruyor ve ortlama kac kisi kazaniyor bilen varmi?
-
Neden new york isteyen yok? New York cokmu korkucutu
-
@sncr pahalı idi şimdi virüs ana merkezi olunca
-
amanpour hala yayın yapıyormuş ben onu emekli sanıyordum :)
-
@sncr New York sehrinde yasamak kolay degil. Kiralar cok yuksek, cost of living adi verilen yasam masraflari cok yuksek, vergiler de cok yuksek. Yuksek bir gelir gerekli, rahat bir yasam icin.
-
tam olarak 3 gün 23 saat kaldı
-
@MySea birde metropol stresi
-
Bakalım bu konuda aktif olarak yazanlardan kimler ve kaç kişi kazanacak.
-
az da dv2019 aşamalarını okuyayım :))
-
@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@MuratUsa virginia sessiz sakin elit bir yerdir
Washington DC ile ilgili bir yorum okumustum eksi sozlukte ,yazan kisi ilkokulda mevsimleri ogrenirken resimlerde gordugumuz 4 mevsimin aynisini orada gorebilirsiniz diye yazmisti..Aslinda tamda aradigim sey bu..Birde bir sehir olsun ,is imkanlari olsun ,Turkish Community olsun..Ama Dc ve cevresi Houston a bakarak baya pahali ozellikle emlak fiyatlari
-
@sncr Bekar kişiler için olabilir bence ama ailesi ile gidecekler için hayat şartlarının zorlayacağını düşünüyorum.
-
@MuratUsa dc ye nj ye maryland a ve ny ye yakin bir yer virginia . Ve havasi istanbul gibi
-
@MySea evden çalışma olmuyor illa ofise gidiliyor tabi yazıcı vs olmayınca (loto aşamalarında mevzu farklı olunca burada yazdım)
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2-3 oda en fazla
-
@possıble-green, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sanırım Türkiyeli Talihlilerin çoğu houston'a gidecek :)
Houston 82
Austin 83 -
@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@MuratUsa dc ye nj ye maryland a ve ny ye yakin bir yer virginia . Ve havasi istanbul gibi
Zaten DC niin bati ve guney tarafi degilmi Virginia ? DC dedigimiz yer Maryland ve Virginia arasinda kalan kucuk District ...Sehrin yasam alanlari Virginia ve Maryland da..NY ye biraz uzak ama en yakin yeri 4 saat vardir. ABD icin mesafe algimiz farkli olmali o ayri konu..
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2-3 oda en fazla
Acı ama gerçek
-
In addition to the new passport requirement, U.S. officials also included a new sentence in the law to clarify that if foreign citizens do not comply strictly with the instructions and don’t include all the required information, they will be immediately disqualified from the drawing of that fiscal year.
“Current instructions are not clear that failure to provide that information results in mandatory disqualification,” says the interim final rule, noting that this applies also to the digital image or photo requirements.
ilk parağrafta sahte pasaport numarası derhal diskalifiye fotoğraf için derhal ifadesi yok herhalde -
@MuratUsa aynen
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum