DV2021 Bekleme Odası
-
discord muhabbeti saat 7'de değil de 9'da yapsanız ben de katılabilirdim.. 8'de dükkanımı anca kapıyorum.
-
@travelleth Gece 1'e kadar devam ediyor zaten :)
-
@haymatlos_ aynen bakalım görelim nolcak😊
-
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/89?page=5 bakıyorum geçen yıl neler yazılmış ne olmuş can sıkıntısı
-
https://youtu.be/teavmF5RaeI
İzlemenizi tavsiye ederim.. -
@vakkas-altiner, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth Gece 1'e kadar devam ediyor zaten :)
9'dan sonra katılacağım o zaman hocam.
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@MuratUsa ne bakımdan söylediniz. Kıbrıs’ın plajları çok güzeldir. Denizi çok temizdir. Houston’da okyanus var. Güzel mi bilmiyorum.
Yani Kibristaki gibi plajlari ve denizi bulmak imkansiz genelde yuruyus yapmaya gidiyorlar galiba okyanusa..
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Narkotik eve vaskın yaptı hayatında sigara bile içmemiş beni götürdüler olağan şüpheliymişim
Escobar'da cok masum gibi gorunuyordu ,fakirlere yardim ediyor insanlari ABD'ye goturuyorum hayatlarini kurtariyorum diyordu..Soyle kac kisiyi Tampa'ya gonderirken valizine mal koydun ha konuss:) Neler oluyor hersey yolundami?
-
@zafer-kaymak İngilizceyi çözmek bence biraz kişiye göre değişen bir şey. Belirttiğim gibi İngilizceyi bilmek ve konuşabilmek arasında çok fark var. Ben "çözer" konusuna "akıcı bir şekilde sorunsuz konuşur" olarak bakıyorum. 200-300 kelime benim bakış açımla daha çok "çat-pat" konuşan oluyor.
Bağlaçlar ve edatlar önemli katılıyorum ancak karşıdakini anlamak çok kritik, özellikle ingilizce gibi konuşma dili(sokak ağzı) yazı diline göre oldukça farklılık gösteren dillerde.
Amerika'da çok kurumsal bir yerin ciddi bir yetkilisi hariç neredeyse herkes(bölgeye göre değişir ama büyük çoğunluk) sokak ağzı kullanıyor. T-Mobile müşteri hizmetlerinden tutun firma sponsor yetkilisine kadar bunu birinci elden yaşadım. Bahsettiğim şeyler o yüzden çok önemli aslında. Hiç bilmiyorum diyip 200-300 kelime bilen yine iyi yaklaşıyormuş olaya, ben biliyorum diyip derdini anlatamayan çok insan gördüm :D
Hep söylüyorum benim tecrübe ettiğim kadarıyla kulak aşinalığı,anlamak, konuşma pratiği bunlar İngilizce için hayati.Tabii şahsi yorum yapıyorum bunlar benim tecrübelerim, tekrar söyleyeyim :)
-
@haymatlos_ onu 'Profil Duzenle' deyince siz ayarlayabiliyorsunuz...
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster geçmiş olsun Ekrem ne alaka ya gülecem ayıp olacak ama yine de gülcem galiba😂😂😂
bende gülüyom abla eve geldim şimdi. narkotik terörle mücadele mit bordo bereli sat fbi cia mosad kgb hepsi evdeydi :D
-
ben geldim
-
Narkotik eve vaskın yaptı hayatında sigara bile içmemiş beni götürdüler olağan şüpheliymişim
gecmis olsun, guncelleme bekliyoruz...
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Geçmiş olsun Ekrem bey. Umarım iyisinizdir
biraz içim bayıldı o kadar tamda yatacaktım uykusuzum :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster geçmiş olsun Ekrem ne alaka ya gülecem ayıp olacak ama yine de gülcem galiba😂😂😂
bende gülüyom abla eve geldim şimdi. narkotik terörle mücadele mit bordo bereli sat fbi cia mosad kgb hepsi evdeydi :D
Birde ABD tehlikeli derler bence Turkiye Meksika ve Colombiya'dan daha tehlikeli cunku basinizin belaya girmesi icin suc islemenize gerek bile yok:)
-
ben geldim
hosgeldiniz... sorunsuzca hallolmasi sevindirici :)
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Annesiyle yaşayan klasik sosyopat... normal. Narkotik işin bahanesi. Nereyi tariycan nereyi bombalayacagini anlat. ANLAT DEDİMMM... 😂😂😂 çıkınca haber ver.. tabi çıkabilirsen.. balkonda yetiştirdiğimiz şeylerden de bahsetme 😀
abi bütün fbi cia mosad kgb mit sat hepsi baskına gelmiş merak etme satmadım seni :D
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ben geldim
hosgeldiniz... sorunsuzca hallolmasi sevindirici :)
saolun değişiklik oldu :D iyi polis kötü polisi de gördüm afedersiniz ama hepsi mal aklımızla dalga geçiyorlar sonra baktılar bir şey yok düzgün bir ifade alıp saldılar kanda aldılar ama ona üzüldüm değerliydi kanım :D
-
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Escobar'da cok masum gibi gorunuyordu ,fakirlere yardim ediyor insanlari ABD'ye goturuyorum hayatlarini kurtariyorum diyordu..Soyle kac kisiyi Tampa'ya gonderirken valizine mal koydun ha konuss:) Neler oluyor hersey yolundami?
sadece narkotik olsa heheyt neler var neler :D
-
maceralarımı dinlemek isteyenler an itibari ile discorddayım :D
https://discord.gg/7YtGSS
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum