Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist vizesi ve greencard çekilişi

Benzer Başlıklar

• Greencard ve vergi bildirimi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    30
    0 Oy
    30 İleti
    1k Bakış
    MySeaM
    @seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
  • Greencard sahibi biri ile evlenmek

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik evlilik greencard
    2
    -4 Oy
    2 İleti
    928 Bakış
    crazycellsC
    https://yesilkartforum.com/forum/category/78/aile-dayanaklı-göçmen-vizeler
  • Greencard ile Türkiye de evlenmek

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    203 Bakış
    crazycellsC
    @Meltem-Koç, içinde söyledi: Greencard ile Türkiye de evlenmek Eşim greencard sahibi 1.5 yıldır Amerika da yaşıyor. Yanına gitmek için turistik vizeye başvurdum iki kere red yedim. Şimdi Türkiye de evlendik. Bundan sonra ki süreç nedir. En az ne kadar beklemem gerekiyor. Nereye başvuru yapacağız? https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
  • Greencard ve evlilik hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    446 Bakış
    crazycellsC
    Basligi onceden tab'de actigimdan cevabinizi gormeden yazmistim, ama sorunuzu sorduktan yarim saat sonra "güncel+++" yazmanizi hic hos karsilamadim ve forum duzenine saygisizlik olarak degerlendiriyorum. Acaba ne gerek var boyle bir cevaba? Gercekten anlayamiyorum... Eger bu kadar ilgi alaka bekliyorsaniz bir avukattan danismanlik hizmeti alabilirsiniz. Forumdan 48 saatligine sizi cikariyorum, bu surede forumu ve ilgili konularini okuyabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k