DV2021 Bekleme Odası
-
@hato-santa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Mustafa34 mesela benim yakın çevremde geçen sene başvuran 4 kişi bu sene başvurmadı bu yüzden. Elbet oranlarda epey değişme olmuştur çünkü bazı insanlar oturup sülalesindeki 30 kişi için başvuruyormuş önceki senelerde :D
https://www.youtube.com/watch?v=CqHEql6fGCk
2:00 den itibaren dinleyin,
Sene 2000 ler
1 kişi ... 100 kişiye başvuruyor....
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller çıkarsa ilk sana söyleyecem :))
Bu da senin totemin olsun @haymatlos_ :)
-
aramızda bekar erkekler kimler :) görebilir miyim? bekar bir erkek olarak çıkarsa nereden başlamam konusunda çok kararsızım.. houston, orlando, new york city arasında gidip geliyorum.. çıkarsa bekar, çocuksuz erkekler nereden başlamayı planlıyorlar acaba?
-
@travelleth mesele bekar olmak değil mesele hangi eyaletin size uygun olacağı bende tek gidecem ama oregon arizona kentucky gidip duruyor kafa :)))
-
houston'da çok fazla türkiyeli var. bu bir avantaj. orlando da sene de 80 milyon turist alıyormuş. bu muazzam bir rakam. ekonomisinin güçlü olacağını düşünüyorum. ama tek çekincem iş bulma konusu orlando'da bizdeki tatil yerleri gibi sezonluk mudur acaba.. new york city'i ise ekşisözlük'teki araştırmalarım da birisiyle konuştum. o biraz aklıma soktu. houston'da saati 10-11 dolara çalışacağına newyork'ta kiran ve gıda masrafın biraz artsın ama saat 20-25 dolar kazan tarzında dedi.. şimdi üç şehri hala karşılaştırıyorum kafam da..
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth mesele bekar olmak değil mesele hangi eyaletin size uygun olacağı bende tek gidecem ama oregon arizona kentucky gidip duruyor kafa :)))
hocam bence bekar olmak mesele.. buradan çocuğuyla gidenlerin işi bize göre daha zordur elbette..
-
@travelleth iş imkanına bağlı olarak hareket etmek lazım bende evliyim ama tek gidecem çıkarsa tabi, kaynakçıyım bu sektörde nerede daha çok iş var ona göre gitmeyi planlıyorum ama doğru dürüst bir bilgi alamadım kimseden
-
@Mustafa34 Selam dostum istersen bu konuda bir tartisma baslat bizde bilgi sahibi olalim .Mesela''ABD 'de kaynakcilik yapmak'' gibi.Takipteyim....
-
@travelleth bekara daha kolay tabi
-
@Mustafa34 kaynakçı iş aramaz ki kendi işini kur al bir araba üstüne reklamını giydir tamir vs. çünkü marangoz vb. tesisatçı işte aklıma gelen bunlar aç kalmaz ve iyi kazanıyorlar diye biliyorum
-
@MuratUsa sanayi ve tershane ağırlıklı bir eyalet ve şehir tercih etmek lazım araştırıyorum bakalım hayırlısı
-
@Mustafa34 https://www.yachtall.com/tr/tekne-uereticileri-tersaneler/kuzey-amerika eyaletleri yazıyor mesela fikir verirse
-
Google dan gitmek istediginiz eyaletteki welder jobs diye arattirin. Bir suru is ilani veren websitelerine ulasirsiniz ve oralardan girip basvurabilirsiniz.
Ben ornek olsun diye Delaware icin arattim ve buldugum bir is websitesi:
-
@MySea abi senin eyalete getirtcen bizi :)
-
Sevgili forum sakinleri öncelikle hepinize selamlar olsun.Ben ''DS 260 FORMU EN SIK SORULAN SORULAR''isimli bir başlık açmayı düşünüyorum,lakin forum yöneticileri bu konu hakkında ne düşünür bilmiyorum.Bu yüzden fikrinize başvurmak istedim.Dönüşünüzü bekliyor olacağım.
-
Bu konu o kardar tartışıldı ki 10 konunun en az 1 i bu pasaport konusunda kendimden örnek verecek olursam benim pasaportum olmasaydı başvurmayabilirdim o anki ruh halime göre değişirdi .yani demem o ki ; evet arkadaşlar bu yıl şansınız daha da artı hadi iyisiniz...😀😀😀😀😀😀
-
İSVİÇRE ALMANYA VS. DE OLSAYDIK KEŞKE BAŞVURAN AZ KAZANAN ZATEN AZ :))) TABİ ORALARDA OLSAK GİTMEK İSTERMİYDİK ORASI AYRI MUAMMA
-
Bu ileti silindi! -
@haymatlos_ Durum oyle degil ..Basvuru az ama kontenjanda az yani olasilik ayni..
-
@MuratUsa nüfusa göre ya mesela almanya nüfusu bize yakın isviçre isveç evet nüfusları az
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum