Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
400 75 21.6k 67

Benzer Başlıklar

  • Covid Mağdurları

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    299 Bakış
    RhonsterR
    @erkcet ilgili konu mevcut https://yesilkartforum.com/forum/topic/3326/covid-19-sebebiyle-ilk-girişini-yapamayan-kaç-kişiyiz/227?_=1595420988456 bu konu başlığından devam edebilirsiniz.
  • Pasaportum geldi. Son giriş tarihini erteleme

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    273 Bakış
    ayvalik10A
    @osmandemir eylül ayına kadar giriş yapmazsan hakkın yanar. Giriş yap 2-3 gün kalırsın ondan sonra zaten 1 yıl oluyor vize süren ozaman daha rahat harket edersin
  • DS260 formuna giris problemi

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    2 Oy
    5 İleti
    861 Bakış
    crazycellsC
    @fatihk DS260 formuna giris problemi içinde söyledi: Merhaba tekrar herkese Ds260 formumu doldurup tÜm sayfaların çıktısını alırken "interview location" başlıklı sayfanın çıktısını almamışım her nasıl olduysa. Şimdi girip alayım diye giriş yapıyorum ama "your request can not processed at this time" uyarısı geliyor. Ne yapmalıyım Daha sonra bir daha deneyin isterseniz, bir de farkli web browser'lardan giris yapmayi deneyebilirsiniz. Zaten bu sayfanin ciktisina vize surecinde ihtiyac duymayacaksiniz, kendi kaydiniz icin almak istiyorsaniz daha sonra almayi deneyin.
  • İlk girişte minimum kalış süresi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım? Re-entry permit'e gerek yok. "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var... Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum