Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
-
her gun yeni bir ucus listesi geliyor arkadaslarimdan, vallahi bezdum :) havayollarinin resmi sitesinde gormeden inanasim yok hic bir haber kaynagina .
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz cok teşekkürler
-
@Metin-Tekeli Merhaba durumunuzda bir değişiklik oldu mu ? Gidebildiniz mi ? Herhangi bir işlem yapabildiniz mi ?
-
Bu arada farkında mısınız thy hala bilet satmaya devam ediyor bütün amerika ya.
-
thy nin eylule kadar amerikaya ucusunun planlanmadigini ve buyuk ihtimalle de olmayacagini saglam bir kaynaktan dogruladim. su an satis yapiliyor nakit parayi cevirme amaciyla diye dusunuyorum.
direk ucus olsaydi iyi olurdu ancak ben de alternatif ucuslara bakiyorum haziran ayi icin, bir yolunu bulabilecegimizden umutluyum.
Sehir onemli degil amerikaya girdikten sonra iceride dagilim mevcut.
Eger bilet alan/karar veren arkadaslar olursa bilgi paylasirsa cok sevinirim. -
@B_cool Evet girişimizi yaptık şuan Miami'deyiz sorunsuz bir şekilde geldik dönüş için uçuşların açılmasını bekliyoruz.
-
@Metin-Tekeli tebrikler anladığım son anda başarmışssınız sevindim
-
Lufthansa , mayis ve haziran aylarinda Şikago, Los Angeles, New York. Toronto ucus yapacak gozukuyor.
-
-
Lufthansa ABD uçuşu yapıyorsa THY de yapar. Sadece düzenli olmaz.Haziran, Temmuz ve Ağustos da her ay 3,4 sefer düzenler.
-
Bu arada şu bir kaç ay içinde ABD ye giriş yapan Green Card talihlisi kamu çalışanı var mı aranızda.
-
@arnblt, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
Bu arada şu bir kaç ay içinde ABD ye giriş yapan Green Card talihlisi kamu çalışanı var mı aranızda.
Ben 27 Mart tarihinde kamudan istifa ederek giriş yaptım. Çıkış yasağı ile ilgili mi sorunuz?
-
@bolatmali sizin gitmiş olmanıza sevindim yani nisan gibi gidecektiniz
-
@haymatlos_, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
Çok teşekkür ederim. Son dakika kararı ile 25 Martta istifa edip 27 Martta son tarifeli uçuş ile giriş yaptık :)
Biz havadayken hostesler uçuşların durdurulduğunu açıkladı :) -
@bolatmali çok iyi olmuş nisan olunca önceki proğramınız nasıl oralar ahh hayallerimizi yaşıyorsunuz
-
@bolatmali evet çıkış yasağı ile ilgili sorum. Bende kamu kurumunda çalışıyorum ama memur değilim. Acaba çıkış yapmaya çalışsak sıkıntı yaşar mıyım diye sormuştum.
-
@bolatmali, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
@haymatlos_, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
Çok teşekkür ederim. Son dakika kararı ile 25 Martta istifa edip 27 Martta son tarifeli uçuş ile giriş yaptık :)
Biz havadayken hostesler uçuşların durdurulduğunu açıkladı :)Merhaba,
Ücretsiz izin yerine neden istifa ettiğinizi sorabilir miyim? 2021 talihlisi olursam 12 ay ücretsiz izin alıp gitmeyi planlıyordum ne olur ne olmaz diye. Ücretsiz izinle orada çalışmakla ilgili kısıtlamalar mı var acaba? Şimdiden teşekkür ederim. -
@c172, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
@bolatmali, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
Biz havadayken hostesler uçuşların durdurulduğunu açıkladı :)Merhaba,
Ücretsiz izin yerine neden istifa ettiğinizi sorabilir miyim? 2021 talihlisi olursam 12 ay ücretsiz izin alıp gitmeyi planlıyordum ne olur ne olmaz diye. Ücretsiz izinle orada çalışmakla ilgili kısıtlamalar mı var acaba? Şimdiden teşekkür ederim.Covid-19 sebebiyle kamu çalışanlarının yurtdışına çıkışı yasaklandı kararname ile
Önümüzde ki yıla kalkar tabi bu yasak -
@arnblt, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
@bolatmali evet çıkış yasağı ile ilgili sorum. Bende kamu kurumunda çalışıyorum ama memur değilim. Acaba çıkış yapmaya çalışsak sıkıntı yaşar mıyım diye sormuştum.
Yeşil pasaportunuz yok ise sorun çıkmayacaktır yüksek ihtimalle. Bordo pasaport sahibi olduğum için beni hiç sorgulamamışlardı o an farkettim ki aslında istifa etmeden çıkabilirmişim. Fakat sonradan bu durum farkedilir miydi bilmiyorum.
Kısacası pasaport polisleri yeşil pasaporta odaklılar -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum