DV2019 bekleme odası
-
@starborz dikkat et mideni bozma :)
-
@gc_dream kanka eğer kendine güvenmezsen her meslek sıkıntı o zamn senin için
-
@nuhkan34 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@gc_dream kanka eğer kendine güvenmezsen her meslek sıkıntı o zamn senin için
Kendime güvenmekle alakalı değil. Her mesleği yaparım çok şükür daha 30 dayım. Amerikada bulaşıkta yıkadım temizlikte yaptım. Günde 14 saat çalıştım. Tır sonuşta büyük araç, en ufak hatada allah korusun. Yapamam değil zorda kalırsam tabikide yaparım. Fakat konu USA olunca imkanlar çok fazla o yüzden tercihlerimde en sonlarda olur. -
eşimle başvuruyu birlikte yaptık sonuçlarada birlikte bakalım diyordum ama bu akşam şehirdışından geç gelecek gibi görünüyor.zaten saat 19:00 da site kilitlenir diye düşünüyorum umarım bizim baktığımız saatlerde açılmış olur.olumlu olumsuz öğrenmek istiyorum artık.beklemek daha zor.
-
@tanti ile beraber Ankara->İstanbul yolundayız 😁
-
Bu ileti silindi! -
@starborz bununla ilgili konu başlığı var oradan yazılanları okuyabilirsiniz.
-
Sanki kimseye çıkmayacakmış gibi bir his var içimde nedense...
-
@starborz
hocam kazan sen bütün bilgiler forum başlıklarında var.
Görüşme sırası gelene kadar Vlog + forum ile çözersin bütün soruları -
@gc_dream abim çok hakısın vala
-
Hocam bir sürü kişi hayal kırıklığına uğrayacak gibi geliyor sanki bana.
-
@rasul1995 asdfghjk olabilir 1 yada 2 kişiye çıkıyormuş bazende hiç çıkmıyormuş
-
@starborz Aklımda Fikrimde Chicago
-
@rasul1995
genelde öyle olur zaten. %1-2 çıkma ihtimali olan çekilişten bahsediyoruz -
Arkadaşlar kazanan çıksın site kasıo 😂
-
Bence hiç bakmayalım sonuçlara ne gerek var, bu şekilde gayet iyi, mutlu mesut, hallerle yaşayabiliyoruz :)
-
@gc_dream Valla ben bakamayacam heralde yemiyor :D :D
-
@captain site kirlenecek bakamayacagiz zaten :)
-
Amaan ne de heyecan yaptınız he sizi gerçekten anlamıyorum. Alt tarafı 1 saat 38 dakika 44 saniye 18 salise kaldı.
-
@borat DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@captain site kirlenecek bakamayacagiz zaten :)
Birde o var arkadaş napcaz bilmiyom şu an gelecegi yaşıyorum "has" yazsını gördüğümü düşünüyorum aman allahım didim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum