Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
-
Arkadaşlar önceki tahliye uçuşları ile Türkiye dönenlerin yaptığı gibi Kyk daki karantina sürecini diğer yurtta kalan kişilerle dayanışma içinde geçirmek ve etkinliller yapmak için Sivas kyk da bulunan arkadaşlar bir telegram grubu kurdu
Sivas kyk da karantina sürecini geçiren arkadaşlarımız ve isterlerse diğer şehirlerdeki kyk yurtlarında bulunan arkadaşlarımız gruba dahil olabilirler
Bu şekilde bu süreci belki daha iyi geçirebilirler -
@Muhtaradana @bolatmali Cok tesekkur ederim, umarim bir kac haftaya tekrar ucus olur.
-
17 mayıs tahliye uçuşu ile İlk girişini Miami den yapıp dönüş uçağı ile tekrar Türkiye'ye dönen DV2020 talihli arkadaşımız, süreçteki deneyimini foruma aktarmış, okumak isteyenler için⬇️
Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris https://yesilkartforum.com/forum/post/135903
-
@selink
Haziranın ortası gibi planlanacaktır muhtemelen -
Kyk yurtlarına yerleştirilen arkadaşlarla ilgili güzel haberler var, şöyleki
Artık planlı uçuşlarla yurtdışından getirilen vatandaşlarımız Covid-19 (pcr) test sonucuna göre 14 günlük karantinayı yurtlarda değil evlerinde geçirebilecek
Mevcut yurtlara yerleştirilmiş vatandaşlarımızın, test yapıldıktan sonra 23 Mayıs tarihine kadar evlerine gönderilmesi planlanıyor

-
Sivas kyk da Covid-19 testi yapılmaya başlanmış, cuma günü çıkış yapılacakmış
-
Arkadaşlar merhaba bugün bir sitede amerika direkt uçuşlarının 1 eylülde açılacağını okudum. Konsolosluk sitesinde yazan aktarmalı uçuşları kullanmayı düşünen var mı acaba?
-
@Ilgaz-Arslan O açıklamaya ben de denk geldim ama herhangi bir kaynağı yok. Sahte olabilir. İlker Aycı, Cüneyd Özdemir'in programında New York haricinde geri kalan destinasyonların açılabileceğini söylemişti.
konsolosluk sitesindeki yazan uçuşların linkini atabilir misin hocam?
-
Merhaba biz Frankfurt aktarmalı olarak gitmeye çalışacağız. Transit vize alınması gerekiyor mu.
-
Selamlar, Ben Ocak ayında Amerıka'ya yerleştim ve normal şartlarda (korona öncesi) ailemin gelişini Haziran sonu planlıyorduk.
Eşimin çalıştığı şirketteki seyahat ajansı aşağıdaki linkteki bilgiyi paylaşmış. Şu an kara kara nasıl gelişlerini ayarlayacağımızı düşünüyoruz.
https://www.turkekspres.com.tr/mailing/duyuru/UcusPlani26052020.html
Eğer aktarmalı uçuşlar konusunda tavsiye edebileceğiniz bir yol varsa paylaşmanızı rica ederim -
@verdal Almanya, aktarmalı uçuşlarda bekleme süresi 8 saati aşmadığı sürece transit vize istemiyor.
-
@cem-dinçel thy yurtdışı uçuşları açacak belki amerika da olur içinde
-
@haymatlos_ Amerika uçuşları için 1 Eylül'ü gösteriyor seyahat acentaları. İnşallah Haziran sonu veya Temmuz da başlarlar
-
Umarım bu bilgi doğru değildir.) Zira kaynak belli değil. THY nin böyle bir açıklaması yok. Farzedelim ki liste doğru, o zaman nisan ve mayıs aylarında yapıldığı gibi THY nin ara ara uçuşları oluyor. Onlara bakmak lazım.
-
her gun yeni bir ucus listesi geliyor arkadaslarimdan, vallahi bezdum :) havayollarinin resmi sitesinde gormeden inanasim yok hic bir haber kaynagina .
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz cok teşekkürler
-
@Metin-Tekeli Merhaba durumunuzda bir değişiklik oldu mu ? Gidebildiniz mi ? Herhangi bir işlem yapabildiniz mi ?
-
Bu arada farkında mısınız thy hala bilet satmaya devam ediyor bütün amerika ya.
-
thy nin eylule kadar amerikaya ucusunun planlanmadigini ve buyuk ihtimalle de olmayacagini saglam bir kaynaktan dogruladim. su an satis yapiliyor nakit parayi cevirme amaciyla diye dusunuyorum.
direk ucus olsaydi iyi olurdu ancak ben de alternatif ucuslara bakiyorum haziran ayi icin, bir yolunu bulabilecegimizden umutluyum.
Sehir onemli degil amerikaya girdikten sonra iceride dagilim mevcut.
Eger bilet alan/karar veren arkadaslar olursa bilgi paylasirsa cok sevinirim. -
@B_cool Evet girişimizi yaptık şuan Miami'deyiz sorunsuz bir şekilde geldik dönüş için uçuşların açılmasını bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum