DV2019 bekleme odası
-
@wwinter evet suanda Amerika Da Washıngton Dc deyim.Yaş kriteri kesinlikle yok ve herkes eşit...Sınıf ayırumı vb hic yok ! Umarım çıkarda burada kalırım
-
@arnblt asilinda mantikli 50000 bin alilerle birlikte cikmis olmasi cok az geliyor. insallah dediginiz gibidir.
-
@solita Umarım sizin de bizim de hayallerimiz gerçek olur. Benim de çıkarsa 1.sırada gitmek istediğim bölgedesiniz.
-
2019 Katılım Durumu Kontrolü
DV-2019 Katılımcılar, 15 Mayıs 2018'de öğle saatlerinden (EDT) başlayarak aşağıdaki bağlantıyı kullanarak giriş bilgilerini girebilirler. DV-2019 giriş dönemi 18 Ekim 2017'de açıldı ve 22 Kasım 2017'de kapandı. Yalnızca onay bilgileri Bu süre zarfında gönderilen girişler durumunuzu kontrol etmek için geçerlidir. DV-2019 Katılımcılar onay numaralarını 30 Eylül 2019'a kadar saklamalıdır. -
Dil bilmiyorum yaşım 21 eğer çıkarsa tek başıma gideceğim başta pizza delevry uber fln yapmayı düşünüyorum sonra truck şoförlüğü uzun yol yani ondan sonrada üniversite okumayı hayaller hayallermi kovalıyor eğer benim gibi kimsesi olmadan gidecek varsa haberleşelim birbirmize destek olurruz tabiki ççıkarsa :)
-
@vulture burası mükemmel...İş olanakları, doga, yasam koşulları, evler...
-
@nuhkan34 kardeşim ben her iş var ama süreci doğru tamamlamak lazım inşallah tır şöfülüğüm bile var BT uzmanıyım üniversitede Hayrılısı...
-
2.5 saat birşey kaldı. Heyecandan midem bulanıyor. Spora bile gidemedim..
-
@solita inşallah.bekleyip görelim
-
2018li bizlerde en az sizler kadar heyecan yaptık :))))
-
Evet arkadaşlar çıkmasada üzülmeyelim. Hayal etmeye ve Türkiyede çalışmaya devam edelim. Hayelsiz yaşanmaz :)
-
Bahri abim eğer truck o kafa bölümü kendininse yıllık 150 250 bin dolar arası kazanıyorlarmış uzun yol 5 yıl yapsam zaten o apra ömür boyu besler ya bence :) ne gerek var bu ülkede 4 yıl kendimi yırtıp ev araba almaya zaten faiz almış başını gidiyor tarım cenneti ülkede saman ithal ediyoruz 9 milyonluk ülke sırbistandan et ithal ediyoruz durumuz çok daha kötü gidecek abim eminim ondan doları gidip bir şeyler başarmak istiyorum inşallah çıkar yaa...
-
@nuhkan34 tır şoförlüğün önü kapanır teknoloji çok hızlı gelişiyor.muslukçu elektrikçi ol.yıllarca çalışacaksın.2050 ye kadar düşünsene işler çok değişir birçok meslek boşa çıkar .tır şoförü filan kalmaz yaşın genç meslek öğrenmeye bak (sanki ben yaşlıyım yaş 20)
-
@nuhkan34 Tır şoförlüğünü sırf Amerikayı gezmek için bende isterdim hocam. İnşallah nasip olur da yaparız birşeyler. Olur da çıkarsa destek çıkarız orada birbirimize.
-
@zagatoff Hocam hatırlatırım uçakta oto pilotta gidiyor lakin başında birilerinin olması lazım ya :)
-
@hsndmn inşallah bro
-
@nuhkan34 şimdilik tır şoförlüğü iyi ama ilerisi için diyorum.kendiliğinden giden tırda otursan çokda bir para vermezler.daha iyi meslekler var diye dedim.yoksa bende hastasıyım.bana çıksa muslukçu olurum kalifiye olmak lazım
-
@zagatoff haklısın...
-
@hsndmn Kendi gözlerimle şağit oldum Amerikada tır şoförlerinin aldığı ücrete. Haftalık 5 bin usd ve çok daha fazlasını alanlar vardı. Eğer kazanıpta gidersem tır soförlük işim hazır tabi prosüdürleri geçip eğliyeti alınca. Fakat bana göre bir meslek değil istanbul trafiğinden sonra orada tır soförlüğü yapmak aman allahım. Allah korusun amerikan hapisanelerine girmek istemem :)
-
@gc_dream Hocam zaten devamlı çekilecek bir meslek değil abd yapanların çoğunluğu 3 4 yapıp belli bir mevla para yapıp bırakıyorlarmış... belli bir süreliğe düşünsene hem cebine para veriyorlar git gez üstü sana kalsın hesabı ne biliyim ben çok seviyorum ya ...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum