Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

  • Hadi bir hayal daha olurda çıkarsa bu süreçte bütün işlemleri bir firmayla mı yapmak daha mantıklı yoksa şahıs kendisi mi yapması daha iyi olur ne düşünüyorsunuz saygılar


  • @Mustafa34 ds 260 formundan bahsediyorsun galiba.form biraz karisik ama kendiniz doldurabilirsiniz.araci kurumlara para vermeye gerek yok bence.bi konuda forumdaki arkadaslarimiz yardimci olabilirler


  • @clourpoint abi İngilizceden sıkıntı yok genel olarak herhangi bir eksik veya yanlışlık yapmama adına dedim sonuçta firmalar bu konuda tecrübeli bütün prosedürleri biliyorlar ve aşamaları takip etme VS


  • @Mustafa34
    Bence kimse senin bilgilerini ve yazman gerekenleri senden daha iyi bilemez ve senin kadar dikkatli davranmaz. Yani kesinlikle kendin yürümelisin bu yolda ...


  • @Mustafa34 hoc gerek ypk kardesim aklina ne takiliyorsa burdan yaz elbet blrl sana yardimci olur.araci kurumlara para yedirme bence


  • @Mrbye tamam çok teşekkür ederim


  • @clourpoint tamam abim eyvallah teşekkür ederim


  • @Mustafa34 lstersen youtube den ss 260 formu hakkinda videolar var.incele istersen.gerekli dokumanlarini hazirlamaya basla bence


  • @clourpoint tamam abim eyvallah çıkarsa yazacam sana adresini yolla sana tatlı ısmarlıyacam selam ve saygılar Kral


  • @Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @clourpoint tamam abim eyvallah çıkarsa yazacam sana adresini yolla sana tatlı ısmarlıyacam selam ve saygılar Kral

    👍


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster tam aciklasana ekrem .neyin %7 si ben yanlis anladim herhaldetirkiyeden muraxat edenlerin %7 olarak anlamistim
    .

    55 bin vize verilecek ya onun %7 si aşağı yukarı.


  • @Rhonster yaklaşık olarak 3750 kişi?


  • @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster tam aciklasana ekrem .neyin %7 si ben yanlis anladim herhaldetirkiyeden muraxat edenlerin %7 olarak anlamistim
    .

    55 bin vize verilecek ya onun %7 si aşağı yukarı.

    Evet simdi oldu Ekrem bende hesapliyorum turkiyeden 400000 başvuru olsa %7si hesapliyorum cok rakam yapiyor.birdebir sey aklima takiliyor.bu talihlilerden kcc evrak onayi gelipte konsolosluğa randevu verilmeyen arkadaslar oluyormu?yoksa hepsine randevu veriliyormu?


  • @Rhonster Bir sorum olacak bu sene pasaport istemeleri bir artı sağlar mı acaba daha önce yurt dışında kalmış mı sicili temiz mi eğitim durumu hakkında VS?


  • @Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster Bir sorum olacak bu sene pasaport istemeleri bir artı sağlar mı acaba daha önce yurt dışında kalmış mı sicili temiz mi eğitim durumu hakkında VS?

    ilk senesi uygulamanın bakıp göreceğiz birazda olsa etkisi olur ama tahminler bu yönde


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster tam aciklasana ekrem .neyin %7 si ben yanlis anladim herhaldetirkiyeden muraxat edenlerin %7 olarak anlamistim
    .

    55 bin vize verilecek ya onun %7 si aşağı yukarı.

    Evet simdi oldu Ekrem bende hesapliyorum turkiyeden 400000 başvuru olsa %7si hesapliyorum cok rakam yapiyor.birdebir sey aklima takiliyor.bu talihlilerden kcc evrak onayi gelipte konsolosluğa randevu verilmeyen arkadaslar oluyormu?yoksa hepsine randevu veriliyormu?

    evrakları doldurursan ve numaran current olursa randevu alıyorsun abi diğer türlü alamazsın.


  • @Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster yaklaşık olarak 3750 kişi?

    evet aşağı yukarı o kadar.


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells çok teşekkürler. dosya numarası değişmiyorsa neden herkes hızlı gönderilmesini söylüyor?

    Cunku dosya numaranizin kucuk olmasi veya degismemesi tek basina bir anlam ifade etmiyor. Sadece bir DS-260 formu doldurursaniz gocmenlik islemlerini baslatabilirsiniz. Vizeyi, cekilisten secilenler degil, cekilisten secilip DS-260 formunu dolduranlar aliyor.

    Siz de takdir edersiniz ki, formu gonderdiginiz anda tum islemler bitmiyor, o ay 15.000'lere mulakat tarihi veriliyorsa, sizin 15.000. sirada olmaniz tek basina onemli olmuyor, mulakat almak icin ayni zamanda DS-260 formunuz tam bir sekilde doldurulmus olmali ve KCC'ye gonderilmis olmali, ayrica KCC, DS-260 formunun tam oldugundan ve mulakat icin gerekli belgeleri toplandiginizdan emin olmali... Ancak o zaman bir mulakat tarihi alabilirsiniz.

    Şimdi kazananların numaraları 2021DVxxx1000 diye gidiyor. DS-260 gönderim sırasına göre de Case Number veriliyor. Sonra bültenlerde açıkladıkları bu case number lar mı? Yani erken ve doğru DS-260 doldurduğumuzda çekilişte çıkan sıranın bir özelliği kalmıyor mu.. Kafam karıştı..


  • @thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Düşünceleriniz hayalleriniz olumsuz sonuçlanırsa canınız çok yanar. Benim asıl anlatmak istediğim şey şu.. 6 Haziran'dan sonra forumda online sayısı 10-15 sayısına düşecek ama şuan belki 1.000lerde..

    Yani hayal kurduğunuz şeye tutunuyorsunuz ama netice olumsuz olursa vay haline. Burada hep kazananların hikayelerini dinledin, kazanamayanlarda yazabilseydi şöyle oldu böyle oldu diye.. O zaman asıl ibreti anlardık..!!

    Arkadaş kaç yaşındasın sen? Konuştuk bunları. Yazdın ihtimalleri. Biz de dedik ki biz de biliyoruz. Nerde hep kazananları okuduk kazanamayanların hikayesini dinlemedik. Sen ilk başvuruyorsun galiba. Benim 17. Kazanamayan olarak hikayemiz basit. Bir ümitle başvurup bin bir ümitle sonuçlara bakıyorum. Çok üzülüyorum çıkmadığını görünce. Bir müddet amerikaya küsüyorum. Öpmüşüm amerikasını gitmiyorum lan diyorum. Sonra yavaş yavaş soğuyor kızgınlığım. E oğlum, kolay mı, herkes bir günde mi gidiyor, evrenin bu konuda bir bildiği var, bu sene gitmemem hayırlı demek ki diyorum. Hakikaten iyi ki DV 2019 çıkmamış, salgında amerikada olurdum, mahvolurdum belki. İyi ki DV 2020 de çıkmamış. Bütün düzenimi bozup gitmeye hazırlanacaktım, ya vize alamamış görüşme bekliyordum, ya da vize almış gidememiştim.. Bu yıl çıkması en hayırlısı diyorum. Belki de seneye daha hayırlı. Başkalarının üzülmesine fazla kafayı takma. 17 yıldır aynı umutla bakıp aynı üzüntüyle sonucu görüyorum. Belki de yaşamamızı sağlayan şey bu umut. Hiç bir zaman kazanamayacağız belki de. Dert etme. Haftada bir de aynı hikayeyle gelme. Kazanırsan napıcan onu anlat. :)

  • ⭐⭐

    @ibrahimasar ds gönderme sırası case number değiştirmiyor dv2021 500 mesela ama aralıkta göndermiş formu kazandığı numara current olunca mülakat günü alıyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum