Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @Voom, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@dmr şuan en mantıklı haraket her fırsatta dolar almak sanırım birdaha 6.5 6 olacağını zannetmiyorum siz ne düşünüyüyorsunuz

Evet, düşmesi için hiçbir sebep yok.
    Ben elimde tl bulundurmuyorum.
    Vergi %1 bile olsa doları aldıktan sonra 1-2 hafta sonra tl ye göre kar ettiriyor.

• @dmr peki elimizde 15 bin dolar olmasa dahi başvurulmalı mı peki 15k doları biriktirmem için 2 3 sene çalışmam lazım belki daha fazla ama bu seneki greencarda başvurursan en azından 7 8 bin dolarım olur belki daha fazla başvurmalımıyım sizce eğer red yersem ne olur çıkarsa birdaha çıkma ihtimalı çok az herhalde çıkmama ihtimalide çok olduğu için bir yandan denemek istiyorum bir yandan çıkarsada parasızlıktan red yersem diye korkuyorum borç alabileceğim kimse yok en fazla bankadan alırım

• @Voom her fırsatta dolar biriktirmelisin çünkü senin amacın yatırım değil mülakatta göstermen gereken parayı biriktimeye çalışıyorsun kara zarara bakmaman gerekli zaman bu kadar daralmış iken ...umarım gc çıkar çıkmaz ise ben düşeceğini düşünüyorum...

• İyi bayramlar forumdaşlar.

• @Voom, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@dmr peki elimizde 15 bin dolar olmasa dahi başvurulmalı mı peki 15k doları biriktirmem için 2 3 sene çalışmam lazım belki daha fazla ama bu seneki greencarda başvurursan en azından 7 8 bin dolarım olur belki daha fazla başvurmalımıyım sizce eğer red yersem ne olur çıkarsa birdaha çıkma ihtimalı çok az herhalde çıkmama ihtimalide çok olduğu için bir yandan denemek istiyorum bir yandan çıkarsada parasızlıktan red yersem diye korkuyorum borç alabileceğim kimse yok en fazla bankadan alırım

Merhaba,
    15.000$ sembolik bir miktar diye biliyorum. Sizin yetkinlikleriniz de önemli.
    Abd’de geçerli olan bir işiniz varsa ve gideceğiniz yeri biraz daha uygun eyaletlerden seçerseniz çok daha az miktarlara da onay alabilirsiniz.
    Bu sene farklı yasalar çıktı ve virüs sebebiyle o yasaların uygulandığı hiçbir mülakat deneyimi okuyamadık.
    (Çıkma ihtimalinin %1 olduğunu göz önünde bulundurup bu çekilişe çok bağlanarak hayatınıza çekilişe göre yön vermemenizi tavsiye ederim. 20+ yıl başvurup kazanamayanlar var.)

(Ben de ilk kez başvuruyorum. Mülakat deneyimleri sayfasını incelerseniz sizin için daha faydalı olacaktır.)

• Herkese iyi bayramlar.

• Herkese mutlu, umutlu bayramlar dilerim...

• son 12 gün. heyecanla beklemedeyiz hala. bakalım neler olacak.

• Ramazan bayramınız mübarek olsun forum ahalisi ...

• @dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Devletimizden bayram hediyesi(!)
    BSMV 5 kat artarak 2/1000 den 1/100 e yükselmiş.
    Artık 15000$ almak için 150$ vergi ödememiz gerekiyor.

Ayrica %2 ye kadar arttırma yetkisi de sakliymis.

• Herekese iyi bayramlar

• Ramazan bayramimiz mübarek olsun. Allah daha nice nice bayramlar nasip eyler insallah.

• Seneye ramazan bayramını amerikada kutlamak dileği ile ramazan bayramınız kutlu olsun

• @hakangokhan profildeki resminlemi gc basvurusu yaptin

• Guzel ve mutlu bayramlar! Seker gibi tatli umutlariniz ve hayalleriniz olsun! 😀

• Güzel bayramlar 🌸🌸🌸

• Gelecek yıl bu zamanlarda California'nın hafif esen rüzgarıyla bizleri serinleten güzel bir plajında vakit geçirmek dileğiyle. :beach_with_umbrella:

Mutlu bayramlar. :candy:

alt text

• ⭐⭐⭐⭐

Tutuklu gibi bir bayram geçirerek kader mahkumlarının da hissiyatlarına ortak olduğumuz Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

• Her şeyin hayırlısı, herkesin gönlüne göre..

2021 * ?
    2020 * Has not been selected
    2019 * Has not been selected

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Tutuklu gibi bir bayram geçirerek kader mahkumlarının da hissiyatlarına ortak olduğumuz Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi (Kaybedenler Kulubu)

193
    12 Oy
    193 İleti
    8k Bakış
    CalibraturboC
    Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k