DV2019 bekleme odası
-
Şans %5 ve üstüne çıkar farazi rakam veriyorum. Bu arada son 26 Saat 😁
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crywolf34 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Herkes çekişin ücretli olmasını istiyor ama adı üzerinde loto bu. Katılan herkesin şartlara uyması durumunda kazanma olasılığı var.Bence ücretsiz olması gayet mantıklı ve adaletli.
Hangi loto ücretsiz ki milli piyango sayısal Loto süper Loto parayı vermeyen kazanmayı da beklemiyor caydırı olduğundan her önüne gelen de başvurmuyor olacaktır bence de bir bedeli olsa keşke 🙂
-
sırf bu forumda bile öylesine başvuran kişiler görüyorum, varın siz forumda olmayanları hayal edin, eğer ücretli olsaydı bu kişilerin hiç biri başvuru yapmayacaktı.
-
@ozkan4141 @trabzon61 sizler araciligiyla butun yeni forumdaslarimiza hosgeldiniz diyelim :) eger arada ismini yazmayi unuttuklarim olursa kusura kalmasinlar :)
-
@sunshine DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
case number ile.
düşük case number ile Ankara görüşme tarihi arasında bağlantı var mı?
-
@korcanmir DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@sunshine DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
case number ile.
düşük case number ile Ankara görüşme tarihi arasında bağlantı var mı?
doğrudan bağlantılı, ne kadar düşükse o kadar erken randevu veriyorlar.
-
@crazycells Hoş buldum 🙂 Hayırlı haberler almak temennileriyle... ^_^
-
@maitredemusique DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Hoş buldum 🙂 Hayırlı haberler almak temennileriyle... ^_^
hosgeldiniz :) mutlu haberlerinizi bekliyoruz...
-
@arrow daha önce 3 keremi başvurdunuz? evlimisiniz?öğrencimisiniz?
-
@ayhankdn çıkarsa bana yazarmısınız
-
@crazycells case number ne kadar küçük olursa görüşme günü daha mı yakın veriliyor.
-
@crazycells case number ne kadar küçük olursa görüşme günü daha mı yakın veriliyor.
Yukarda sorunuza cevap verdim.Evet casenumber sırasına göre çağrılıyorsunuz.
-
Bu ileti silindi! -
@vecihi teşekkür
-
@hadi Teşekkürler, büyük bir heyecanla bekliyoruz 🙂
-
evet, sayin @vecihi 'nin de dedigi gibi aynen oyle...
-
@hadi yani çekiliş hikaye..
-
@hadi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@maitredemusique DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Bir haftadır neredeyse bütün YouTube videolarını izledim. Genel kanı şöyle: Greencard çıkan birinin Türkiye ve Amerika masrafları için minimum "10.000 $" paraya sahip olması gerektiği.(sokakta yatarsanız, günlerce aç kalırsanız ve ev değil oda kiralarsanız bu fiyat biraz daha aşağı oluyormuş) 😱😱😱 Ki bu para da an itibariyle "43.150 TL" yapıyor. Umarım herkes en az 30 bin üstü paraya sahiptir. Yoksa başvurular boşa gibi duruyor. 😒 😒 😒 (Benim fikrim bu çekilişin bedava yapılmaması çok önemli. Zira bedava olduğu için herkes başvuruyor bu paralara sahip olmayanlar haliyle gidemiyor ve gidebilecek olanlar da yanıyor.) 😕
Gecen hafta burada calistigim sirkete Richmond'da ki ekipten 2 Amerikali arkadas gelmisti. Onlara sormustum Green Card konusunu. Soyledikleri; Green Card'in daha cok hali hazirda ABD'de yasayan ama bir sekilde kacak duruma dusmus kisileri legalize etmek amaciyla kullanildigini soylediler. Ne kadar dogrudur bilmiyorum ancak Trump puan sistemine (point based) gecilmeli dediginde sanirim bir diger politikaci endise edilecek bir durum olmadigini Green Card kazananlarin buyuk oranda ABD'de yasadiklarini soylemisti cok iyi hatirliyorum. Yani kazananlar yine Turk, Rus, Mozambikli vesaire ama bu kisiler cogunlukla hali hazirda orada yasiyor. Insallah daha cok ABD disindan aliyorlardir. Hepinize bol sans yarin.
Öyle olduğunu sanmıyorum ya da her kazanan öyle değil ilk kez giden insanlar tanıdım
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Katılım ücretinin çekilişe katılışın rakamı konusunda herhangi bir etki yapmayacağını savunan arkadaşlar oldu geçmişte. Hatta bu yüzden tartışmalar yaşadık. Hepsi geride kaldı. Bu konu da bundan sonra herhangi birisi ile tekrar bir tartışma daha yapmayacağım. @vecihi arkadaşımın da dediği gibi eğer ücret değil $50, $10 dolar yapılsa bile ciddi bir düşüş olurdu. Gc firmalarına para yedirerek başvuru yaptıran çok fazla evet, ama Türk insanı beleşçiliği sevdiği için kendi başına 10 saat araştırıp başvuru yapan da çok fazla. Çıksa bile adamın oraya gidecek parası yok. Kimisi gitsem mi gitmesem mi diyor. Kimisi öylesine başvuru yapıyor. Olan yine bize oluyor. Her ihtimale karşı şunu da belirteyim. Bu çekilişe ücret koymak Amerikan yasalarına aykırı. Bu yüzden böyle birşey söz konusu değil. Hayırlı günler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum