DV2021 Bekleme Odası
-
Bugün günlerden North Carolina. :face_with_tongue:
11 milyona yakın nüfusuyla kalabalık eyaletlerden.
Charlotte, Raleigh, Durham ünlü şehirlerinden.

-
@clourpoint sizin bir whatsapp grubunuz vardı halen duruyor mu?
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gariban hangi kurum bir dönem de bana lise diploması verir ki😕
Lise diploması değil ama kuaförlük sertifikası alabilirsiniz, o da şartları sağlar
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tuncayarat Henüz vakit bulup izleyemedim ama Amerika nın hikayesi belgeseli çok tavsiye ediliyor

Muhtarım Türkçe altyazılı kaynağın var mı kolayda?
-
30 Eyalet, 60 Gün, 13.000 Miles.
Amerika'ya bir de kuş gözüyle bakalım. Terapi gibi bir video olmuş. Büyük emek var. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Zc5iT7M10xg -
@ibrahimasar Ben türkçe altyazılı bulamadım ama dublajlı buldum. Bölümler karışık verilmiş ama bakabilirsiniz https://www.dailymotion.com/search/amerikanın tarihi
-
@gariban güzel fikir ama başvurudan sonra edinilmiş sertifika kabul görür mü acaba?
-
@gariban hayır sağlamaz, sertifika sahibi olmak aranan şartlardan biri değil, meslek şartını sağlayabilmenin yolu da bu sertifika değil malesef.
@fifadan bu sene için malesef şansınız yok (sizin talihli olmanız durumunda yani, inşallah eşinize çıkar da uğraşmak zorunda kalmazsınız), ama devam etmek isteyecekseniz önümüzdeki seneler için de, şimdiden dışarıdan liseyi bitirmek için başlayabilirsiniz, en kısa ne kadar sürüyor bilmiyorum 2 yıl mı 3 yıl mı 4 yıl mı ama belki de şansınız sizi o zamanlarda bekliyordur, bu sürede eşinize çıkmazsa tabi 😏
-
@fifadan hayır, her meslek de işe yaramıyor, mevcut bir liste var, o listeden puanına bakacaksınız ilgili mesleğin, 7 ve üzeriyse kabul edilecek. Son 5 yılınızın 2 yılında bu mesleği icra ediyor olmalısınız. Şimdi o sertifikayı alıp (geçerli meslek hangisiyse) önümüzdeki 2 yıl o işi icra edip bunu da zamanı gelince belgelemeniz gerek, sertifika omzaman işinize yarayabilir.
-
@aysegul lise diploması olmaksızın meslek sertifika geçerli bunu bir avukattan dinlemiştim. Fakat şu an anlamaya çalıştığım şey bana çıksa ve hemen akabinde bir meslek öğrenip MEB onaylı sertifika mı alsam kabul görür mü
-
@fifadan detayları yukarıda kısaca anlattım, daha detaylı bilgiler forumda bir çok yerde mevcut.
-
@fifadan Son 2 sene o iş üzerinde çalıştığınızı belgelemelisiniz.. SSK,SGK, odalara kayıt veya sözleşmelerle.
-
@Austintx Ve tabi veri tabanı o meslek'in kabul görürlür, yüksek puanlı olmasına bakıyorlar.
-
Sıradaki şarkı hayal kurmaktan (yüzde kaç olduğu önemli değil) vazgeçmeyenlere gelsin 😁
Ne mektup geliyor ne haber senden/ Söyle de bileyim bıktın mı benden/ Her akşam güneşin battığı yerden/ Gözlerin doğuyor gecelerime...
-
@gariban var oktay ibis,ayvalik10 ile irtibata gecebilirsiniz
-
@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint sizin bir whatsapp grubunuz vardı halen duruyor mu?
5 Mayıs’tan sonra muhtemelen 2021 Telegram grubu olur diye düşünüyorum.
-
Dünyanın farklı yerlerinde ki şehirlerden birini seçiyorsun ve oranın yerel radyosu eşliğinde sokakları geziyorsun araçla, şuan Chicago şehir merkezindeyim, bir de bu yayınlar canlı olsaydı süper olurdu. İstanbul ve İzmir'de var, yurtdışından ülkemize dönünce anlık bir trafik felci yaşayabilirsiniz ne oluyor diye 😀
-
@tuncayarat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar Ben türkçe altyazılı bulamadım ama dublajlı buldum. Bölümler karışık verilmiş ama bakabilirsiniz https://www.dailymotion.com/search/amerikanın tarihi
Ben de başka yerde bulamadım. Bulabilen yazar yine de.
-
@FreeMen Şöyle bi göz gezdirdim de, mükemmel bir şey ya hahaha :D
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@aysegul lise diploması olmaksızın meslek sertifika geçerli bunu bir avukattan dinlemiştim. Fakat şu an anlamaya çalıştığım şey bana çıksa ve hemen akabinde bir meslek öğrenip MEB onaylı sertifika mı alsam kabul görür mü
hocam svp değeri 7 nin altında olan mesleklerin hiç biri geçerli değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum