DV2019 bekleme odası
-
@sentouin
Hocam önce çıksın sonra hepsi hallolur.
başta youtube Vloglarını izlersin sonra forumdaki konuları okursun. 1-2 hafta içinde kompedanı olursun merak etme. 👍 -
@totoro DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti adana’dan abd’ye direkt uçuş yapılmıyor yapacak bir şey yok :)
okeydir orada olduğunu bilmiyordum :)
-
Son 31 saat
-
are we ready ?
-
mardinli baş belası serseri, antepli amatör djler ve 63 style gibi birçok baş belasından kurtulmak için son şansımız. :)
-
@rasul1995 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
mardinli baş belası serseri, antepli amatör djler ve 63 style gibi birçok baş belasından kurtulmak için son şansımız. :)
Diss atma diss atma 😂
-
Son 1 gün yarın bazılarımız için güzel bir gün olurken bazılarımızın hayalleri olursa bir sonraki çekilişe kalıcak...
-
Bu senede çıkmazsa rotayı Avrupaya çevireceğim :)
-
http://itsalmo.st/#greencard2019
son saatleri sayanlara gelsin -
@muratceylan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar benim doğum yerim Avusturya. Fakat şu an Türkiye'de yaşamaktayım. Büyük ihtimal çekilişe Avusturya üzerinden gireceğim. Bu benim için avantaj mı dezavantaj mı acaba.
Avusturya'ya neden gitmek istemiyorsun. GC çıkmazsa ben orada şansımı denemeyi düşünüyorum.
-
........
-
Geçen yıl bilgisayar başında saatlerde siteye girmeye çalışıp da
''has not been selected'' yazısını görmüştük. umarım yarın farklı bir şey görürüz :D -
son saatler heyecan tavan yapmış durumda çıksada gitsek :)
-
Saat kacta aciklanacakmis
-
@dtsbp bizim saatle 19:00 diye biliyorum.
-
@toros yarın 7 he iyi bakalim
-
@rasul1995 hahaha koptum
-
@dtsbp tabi giriş yapıp sonucu öğrenene kadar baya uğraşmamız gerekecek:)
-
@toros tabi yoğunluk olacak hintliler Çinliler kalabalık
-
@gokcell DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
What if there will be bug in your source code?
I do not see the error in my source code. I hope it will not be a nightmare tomorrow.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum