Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim

İngilizce
103 34 10.2k 31

Benzer Başlıklar

• İngilizce Öğrenmek - Geliştirmek İsteyenler İçin Motivasyon - Strateji Videoları

İngilizce
    9
    3 Oy
    9 İleti
    601 Bakış
    Karanlık LejyonerK
    @waterman anlıyorum kardeşim Allah yardımcın olsun
  • İngilizceyi kaç yaşında öğrendiniz ve şu anki İngilizce seviyeniz nedir?

İngilizce
    9
    1 Oy
    9 İleti
    796 Bakış
    celicaC
    @celica Bu sure zarfinda 1 yil 4 ay gecmis neredeyse. Ingilizcem kesinlikle daha iyi seviyede. Beginner seviyede yazilari akici okuyup anlayabiliyorum ve dinleyebiliyorum. Cogu, zaman kurallarini ezbere biliyorum digerlerini takila takila kullanarak konusabiliyorum... Ve artik lisanimi birkac basit Ingilizce konusu konu anlatimi videolarini/yazilarini anlayabilecek seviyeye cektim. Sanirim artik Amerika'da yetecek, derdimi anlatabilecek seviyedeyim. Ama bunun bir sonsuza kadar gidecek yol oldugunu unutmamak gerek :p
  • İzmir’de İngilizce Kurs Tavsiyesi

İngilizce
    25
    3 Oy
    25 İleti
    3k Bakış
    A
    Akademik yabancı dil kursunda 3 dönem eğitim almıştım kullandıkları eğitim materyalleri ve eğitim modellerinin yetişkinlere yönelik olması alışılagelmişin dışında bir eğitimle ingilizcemi iyi seviyelere getirdim diyebilirim katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim bi görüşün derim.
  • Miniversite Baştan sona ücretsiz ingilizce

Taşındı İngilizce
    3
    5 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    ikizbabasiI
    Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkteki sitede oldukça başarılı.ben fırsat buldukça kullanıyorum. https://www.engvid.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k