Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim

İngilizce
103 34 10.2k 31

Benzer Başlıklar

• İngilizce öğrenmek için kaynak kitaplar

İngilizce
    2
    1
    0 Oy
    2 İleti
    290 Bakış
    sıla5566S
    The academic publishing yada moda dil kaynaklarını kullanan var mı?
  • İngilizce düşünemiyorum...

İngilizce
    24
    1 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    S
    ....ingilizceyi cevirmeye calisilirsa yolda kalinir....netflix de bir film var adi --burn after read---dun kafam takildi dur bunu turkceye cevireyim dedim cevirince boyle oluyor----yak sonra okuduk....turkcede cumlenin b asina galacak keloime ingilizcede sona gelir. saat kac... what time.....
  • İzmir’de İngilizce Kurs Tavsiyesi

İngilizce
    25
    3 Oy
    25 İleti
    3k Bakış
    A
    Akademik yabancı dil kursunda 3 dönem eğitim almıştım kullandıkları eğitim materyalleri ve eğitim modellerinin yetişkinlere yönelik olması alışılagelmişin dışında bir eğitimle ingilizcemi iyi seviyelere getirdim diyebilirim katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim bi görüşün derim.
  • En kolay İngilizce öğrenme ve pratik etme yolu

İngilizce
    1
    1 Oy
    1 İleti
    434 Bakış
    oguzhanyenerO
    Herkese Merhaba, DV2020 talihlilerindenim ve bir problem veya gecikme olmazsa 2020 yazında Amerika'da bulunacağım. Amerika'da ve Türkiye dışında bir çoğumuzun ortak problemi olan İngilizce'yi geliştirebilmek için Cambly adında bir siteyi kullanıyorum. Cambly'de ana dili İngilizce olan eğitmenlerle istediğim zaman görüntülü konuşarak İngilizce öğrenip, geliştirebiliyorum. Aşağıdaki linki kullanarak Cambly'den ücretsiz 10 dakikalık deneme dersi kullanabilirsiniz. https://www.cambly.com/invite/letsenglish https://www.cambly.com/invite/letsenglish
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k