Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
Yorumlara nasil fotograf ,resim ekleniliyor ?
-
-
@HockeyUmpire2 ek olarak... fotograf veya resmin direkt linki var ise, once bilgisayara download edip sonra foruma upload etmek yerine, 6. siradaki "gorsel" tusunu kullanip, linki parantez icerisine yazabilirsiniz. Bu durumda da fotograf iletide gorunur...
-
Telefonumda bu simgeler gorunmuyor, sadece yorum yapabiliyorum. Masaustu versiyonuda oyle.
-
@HockeyUmpire2 ilk önce mesajı yazın gönderin daha sonra mesajı düzenle butonuna basın, yukarıdaki sembolleri göreceksiniz
-
Ayrıca şu tuşa basarak o seçeneklerin olduğu “cevap” kutusuna erişebilirsiniz.

-
@FreeWoRLD süpersin, mesaj yazıp düzenleme zahmetinden kurtardınız beni, bu şekilde çok pratikmiş

-
Harikasınız
️ @FreeWoRLD @Muhtaradana @crazycells -
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Telefonumda bu simgeler gorunmuyor, sadece yorum yapabiliyorum. Masaustu versiyonuda oyle.
Telefondan kullanırken ok işaretine doğru sağdan sola kaydırdığınızda yuvarlak içine aldığım simgeyi kullanarak resim yükleme işlemini yapabilirsiniz

-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@HockeyUmpire2 ilk önce mesajı yazın gönderin daha sonra mesajı düzenle butonuna basın, yukarıdaki sembolleri göreceksiniz
Amaciniza gore bir iletiye 3 ayri sekilde cevap vermek mumkun, daha once yazdigim iletiyi kopyaliyorum:
@crazycells, içinde söyledi: Forum Kullanımı Hakkında Tavsiyeler
Bir basliga cevap vermenin yollari:
Eger kisa bir bilgi vermek amaciyla hizli cevap vermek istiyorsaniz "quick reply" tusunu kullanabilirsiniz, eger kisiye cevap vermek ya da alintilamak istiyorsaniz sag ustteki yuvarlagin icindeki "cevap" ve "alinti" tuslarini kullanabilirsiniz, eger uzun veya detayli bir cevap yazmak istiyorsaniz asagidaki yuvarlagin icindeki "cevap" tusunu kullanabilirsiniz.

-
Belli bir sayıda negatif alan yorumlar silikleşiyor bunu kaldırırmısınız okuması zor oluyor
-
@faber, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Belli bir sayıda negatif alan yorumlar silikleşiyor bunu kaldırırmısınız okuması zor oluyor
bu, bilerek ve isteyerek yapilan bir degisiklik sayin @faber ; olumsuz veya foruma uygun olmayan cevaplarin siliklesmesinin su an icin faydali oldugunu dusunuyorum.
-
Merhaba, takip ettiğim başlıkla ilgili mesaj bildirimi geldiğinde, bildirimin üzerine basıyorum fakat ilgili mesaja gitmiyor(2-3 gündür bu şekilde)sadece o mesajın bulunduğu sayfaya gidiyor
Ancak o bildirime bir daha bastığımızda, sayfa içinde ilgili bildirim mesajına gidiyor, çok büyük bir problem değil ama forum kullanımının konforunu değiştirebilir diye bilgi vermek istedim, iyi çalışmalar -
@Muhtaradana evet, bunu duzeltmemiz lazim... bana nasil girdiginizi yazar misiniz? telefon? tablet? bilgisayar?
Ayrica isletim sistemi ve web browser'in da ismini verin lutfen.
-
@crazycells telefon, android, google chrome kullanıyorum
Ayrıca yeşilkarforum telefonun ana ekranında kısa yolu var -
Sayın @crazycells
Daha önce sayfalar arası geçiş numaralarını yukarıya da almıştık. Şimdi onlar yok ama bilerek ve isteyerek mi kaldırıldı acaba ya da geri gelecek mi?Bir de anasayfaya her döndüğümde bu hatayı alıyorum...

-
@Mrbye, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Sayın @crazycells
Daha önce sayfalar arası geçiş numaralarını yukarıya da almıştık. Şimdi onlar yok ama bilerek ve isteyerek mi kaldırıldı acaba ya da geri gelecek mi?Bir de anasayfaya her döndüğümde bu hatayı alıyorum...

Bu ciddi bir problem. Fakat nereden kaynaklaniyoru tespit etmem icin, ana sayfaya hangi kisa yol ile dondugunuzu yazabilir misiniz? Ayrica, her defasinda bu sorunu yasiyor musunuz ?
-
@FreeWoRLD
Normalde masaüstünden giriyorum ama ios tan girdiğimde bile hala aynı hatayı alıyorum !
Altta bulunan Görüntüdeki yere tıkladığımda yada nereden olursa olsun yeşilkartforum.com/forum yazıp enterladığımda hata mesajını alıyorum.

-
@Mrbye Tesekkur ederim detaylar icin. Konuyu inceleyerek size geri bildirim yapacagim.
-
Simdi tekrar deneyebilir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
️
işaretinden ulaşabilirsiniz.