Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Goldman Sachs ABD ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yıllık %34 daralmasını, ekonominin derin bir gerileme yaşayacağını belirtiyor. Yıl ortasına kadar işsizliğin %15 olacağını da söylediler. Yıl sonuna kadar da %19 ile güçlü bir toparlama bekliyorlar, tamamen Fed ve hükümetin hamlelerine bağlıymış. Umarım düzeltilebilir yoksa böyle bir krizde göçmen kabulünün biraz zor olacağını düşünüyorum

  • ⭐⭐

    @maestro Yani dediğim gibi yasal ve vatandaş olmak isteyen herkes prosedüre uygun şekilde bekleyecek 33 gün kalmış. Yanlış yönlendirme yok.


  • @mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.

    Evet boyle kisiler mevcut sanirim. Eger boyle devam ederse ve mulakata hala giremezler ise belki de bu sene eger ki aciklanirsa bir aksilik olmazsa belki kazananlari aza indirgeyip gecen sene kazanan mulakata girmeyen kisileri oncelik verebilirler.

    Ben sizin tam tersinizi düşünüyorum. @crazycells başkanım sizce böyle bir durum yaşansa ne olur? Yani diyelim 5-6 ay daha konsolosluk açılmadı yani ağustos ayına kadar falan.Ama bu 5 mayısta çekiliş yapıldı / açıklandı. Eylül ayından itibaren dv2021 yılı talihlilerine mi mülakat verilir yoksa dv 2020 talihlilerinede verilir mi? Bence dv 2020 talihlilerine dünyada yaşanan pandemiden dolayı yaşananlardan özür dilerler ve dv 2021 e devam ederler diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @heleniki ozaman 2021lerin günahı ne onlara sıra gelmicek herkes curret olamaz sizin dediğinize göre 😢


  • @mexido Böyle bir şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyorum


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @heleniki ozaman 2021lerin günahı ne onlara sıra gelmicek herkes curret olamaz sizin dediğinize göre 😢

    Sanırım yazdığımı yanlış okudunuz / algıladınız.Bende zaten dedim ki; 2020 talihlilerinden özür dileyip 2021 talihlileriyle devam ederler.yanı burada olan 2020 lere olur. Bencil olursak bu benimde işime gelir çunku 2020 de kazanamadım.Hatta belki sırf bu yıl az göçmen aldıkları için 2021 de 55 binden fazla alınır mı diyede bir tez üretmiştim.Çünkü bildiğim kadarıyla ilk defa böyle birşey yaşanıyor.


  • @tuncayarat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Goldman Sachs ABD ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yıllık %34 daralmasını, ekonominin derin bir gerileme yaşayacağını belirtiyor. Yıl ortasına kadar işsizliğin %15 olacağını da söylediler. Yıl sonuna kadar da %19 ile güçlü bir toparlama bekliyorlar, tamamen Fed ve hükümetin hamlelerine bağlıymış. Umarım düzeltilebilir yoksa böyle bir krizde göçmen kabulünün biraz zor olacağını düşünüyorum

    ABD'li bir ilac sirketi etkili bir asiyi buldugunu acikladigi anda, ABD ekonomisi her yonuyle yukselise gecer tekrardan.


  • @MySea Umarım dediğiniz gibi olur

  • ⭐⭐⭐

    @heleniki pardon ben son kısımda 2021 e devam ederler kısmını 2021ler için olan süreçte 2020lerle devam ederler gibi anlamışım. Ozaman 2020lerede bişey olmasın yaa hergun daha çok görüşme yapsınler herkesi alsınlar 🙏🏻


  • Artış bu şekilde devam ederse az bir süre kaldı bu seneyi pas geçebilirler. Bu da benim fikrim, 2021 iptal olabilir.


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @heleniki pardon ben son kısımda 2021 e devam ederler kısmını 2021ler için olan süreçte 2020lerle devam ederler gibi anlamışım. Ozaman 2020lerede bişey olmasın yaa hergun daha çok görüşme yapsınler herkesi alsınlar 🙏🏻

    Konsoloslukları açmazlar malesef görüşme yapamazlar.Yada diğer arkadaşların dediği 55 bini tamamlamaları gerek diyorlardı ama böyle bir olağanüstü durumda hiçte tamamlamaları gerekmiyor.Önce içerdeki vatandaşını düşünmek zorunda doğal olarak.Gerçekçi olursak bizim ülkemiz okulları bile 30 nisan'a kadar açmıyor onlar niye konsolosluğu açsın.Zaten diğer bir konuda bir arkadaş kendisine gelen maili paylaşmıştı adamlar 30 nisan'a kadar kapalıymış.Benim acı tahminim bu olay değil nisan temmuz ayının sonunu bulacak gibi.Böyle oluncada 2020 talihlilerine yazık olacak.


  • Arkadaşlar ülkemizde kazanılan hakların geriye dönük çalışması olmuyor.abd içinde öyle olur diye düşünüyorum.2020 talihlileri hakları yanmaz herşey normale dönünce kalınan yerden devam eder.bizlerin endişelenmesi asıl gereken konu 2021 çekilişinin açıklanıp açıklanmaması konusu olsun.bence şafağımız uzadı.saati Haziran veya Temmuz a kurun derim.


  • @tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Artış bu şekilde devam ederse az bir süre kaldı bu seneyi pas geçebilirler. Bu da benim fikrim, 2021 iptal olabilir.

    Evet bu da bir seçenek tabii onlar için.Zaten 100 yıl önce görülmüş dünyamızda pandemi durumu.Yani dv nin tarihi nedir? Kaç yıldır yapılıyor bilmiyorum.Ama tarihinde bu olay bir ilktir.Yani ne olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz sadece fikir yürütüyoruz.


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar ülkemizde kazanılan hakların geriye dönük çalışması olmuyor.abd içinde öyle olur diye düşünüyorum.2020 talihlileri hakları yanmaz herşey normale dönünce kalınan yerden devam eder.bizlerin endişelenmesi asıl gereken konu 2021 çekilişinin açıklanıp açıklanmaması konusu olsun.bence şafağımız uzadı.saati Haziran veya Temmuz a kurun derim.

    Haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum.Diyelim Temmuz ayında konsolosluklar açıldı işlemler kalan numaradan devam eder ki inşallah eder.Ama 30 Eylül son vize tarihine kadar kaç kişi vize alırsa alır yani bu sene illaki 55 bini tamamlıcaz demezler yani.Yada virüsün az görüldüğü ülkelere yogunluk verirler.
    Yine @tanti ve sizinde dediğiniz gibi 2021 çekilişi ya tümden iptal edilir yada açıklanması ileri tarihe alınır.Herşeyin hayırlısı olsun yinede


  • @heleniki aynen yazdıklarımız sadece kişisel düşüncelerimiz.fikir telaki ediyoruz.bu dv 2021 çekilişi konusunda kimsenin net bir bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum.herkes fikrini düşüncesini ve temennisini yazıyor.


  • Aynen sadece fikir atıyoruz ortaya.Hepimizin başına ilk defa gelen bir durum sonuçta.Ama bu adamlar bizim gibi düşünmüyor.Biz göçmenleri ülkemize kapıları açtık hurraaaaa soktuk.Ama adamlar bizim gibi mi? Nerdeyse 7 göbek sülalemizi inceliyorlar.O yüzden kendilerini,içerdeki vatandaşının yaşantısını normale döndürmeden biz göçmeye çalışanları düşüneceklerini sanmıyorum.


  • USCIS websitesi, eger daha fazla virus nedeniyle uzatma olmazsa, 4 Mayis'da officelerinin normal calismaya baslayacagini yaziyor.


  • @heleniki olabilir haklısında abd göçmenleri düşünüyor olsa göçmenlerin ilk girişlerinde onlara yardımcı kurumlar oluşturabilidi ama yok.mesala havalimanlarında ilk giriş yapanları alıp otelin birine götürse o bile benim nazarımda çok büyük bir hizmet olur.düşünsene abd ye gitmişsin havalimanından çıktın uber bile çağıramıyorsun,telefon hattı yok.hele birde ingilizcen yoksa hepten kötü.o bakımdan abd nin göçmenleri düşüneceğini hiç sanmıyorum.ha korona için önlemini alır o da başka bir konu.


  • @MySea bu haber çok süper oldu.konsolosluklar fazla mesai yapar açığı kapatırlar da hiç bir arkadaşımız mağdur olmaz

  • ⭐⭐⭐

    2021 süreci eylülde başlayacak enseyi karartmayalım bence 🙂 Duamız dv2020lerle ve tüm dünyayla bu illet son bulsun bir an önce 🙏🏻


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum