Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @yekta evet haklısınız bu ülkede kadın olmak gerçekten çok çok zor

• Adam sürekli sister, brother vs vs şekilde bir çok kişiye hitap etti. Ben bu arkadaşın ettiği muhabbetlerin birisini bile bilmiyorum. İşin en başından beri gereksiz birisi olduğunu düşünüyordum zaten. O yüzden bu insan ile kim ne kadar ne derecede muhabbet etti ne konuştu bilmiyorum. Bu arkadaş ile tanışıklı olan kişilerin bu konuda yorum yapması daha mantıklı olur. Gözüme yanlış görünmediyse telefondan konuştuğu birileri vardı sanırsam. "brother az sonra ararım" gibi mesajlar gördüğümü hatırlıyorum.

• Gerek yok konuyu kapatmak en iyisi. Şurda kalmış 2-2,5 gün 😁

• 3 gün sonra level atlamak istiyorum numaram şu şu diye imza bölümüne ekleyip diğer başlıklara geçmek istiyorum hadi bakalım inşallah. Tüm arkadaşlara bol şans iyi enerji salın evrene kimi dua ile kimi iyi dilekler ile kimi totem ile.

• @gözde kesinlikle. Sizin için yazmadım zaten. Azıcık insani niyetle konuşan bir kadına rastlayınca benim niyetim iyi diyerek haddini aşabilen samimiyim ben böyle sıcakkanlıyım diyen tipler için yazmıştım. Aslında sadece kadın erkekle de ilgili değil erkek erkeğe de sohbet etsen bu tarz kişiler hemen haddini aşıp samimiyet adı altında fikir beyan ediyor akıl veriyor. Bana birisi senin fikrini sormadığı sürece cevap vermek öneride bulunmak ters geliyor ne bileyim. Belki bazı kişilere göre fazla soğuk geliyorum bu yüzden. Bir de sadece yazarak anlaşmak da çok zor şimdi biz o arkadaşın mimiklerini ses tonunu bilmediğimiz için ters algılayabilmiş de olabiliriz. Tıpkı sizin benim samimi derken yanlış anladığınız gibi. Aslında aklıma da geldi yanlış anlayabileceğiniz ama bir iki aydır burda yazdıklarıma dayanarak onu demek istemediğimi anlarsınız herhalde diye düşünmüştüm. Yine de yanlış anlayan başkaları olduysa açıklık getireyim diye yazayım dedim tekrardan.

• Şaka maka 2 gün kaldı :) @reader @wwinter @ekpr @hsndmn @gözde ve adını hatırlamadığım ama görsem anımsayacağım nice kader ortağı arkadaşım, umarım şu 2 günün sonunda gülümseriz:)

• @vecihi eyvah ya 2 gün kaldı harbiden kalbim güm güm ediyor algılayınca ne kadar az kaldığını

• Bu sene çıksın artık,kaç senedir bu hayalle geçiyor.kasımda başvuru yapıyorum,mayısa kadar zaman nasıl geçecek derken mayıs geliyor,çıkmıyor sonrasında kasımı bekle sonra tekrar mayısı insan yaşlandığını anlıyor geriye bakıp düşününce geçen zamanı

• Bu ileti silindi!

• @nobre gerçekten çok zor. Üstelik tekrar tekrar başvuranları gördükçe sizin gibi... Vallahi benim sinirlerim hiç kaldırmaz gibime geliyor.

• hadi hayırlısı bakalım salı günü mutluluk veya hüzün

• Abi ben jetlag olmak istiyorum ya 😂

• Hiç sanmıyorum bu güzel şansın bana vurduğunu ama yine de bir ümit.

Az kaldı açıklanmasına artık iyisiyle kötüsüyle bir sonuç alıp kafamı toparlamak istiyorum. Zihnimi fazlasıyla meşgul ediyor.

• @ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Hiç sanmıyorum bu güzel şansın bana vurduğunu ama yine de bir ümit.

Az kaldı açıklanmasına artık iyisiyle kötüsüyle bir sonuç alıp kafamı toparlamak istiyorum. Zihnimi fazlasıyla meşgul ediyor.

Hepimiz aynıyız

• 02 Adıyaman :)

• Arkadaşlar sinerji yapalım pozitif enerjiye ihtiyacımız var. 3-5 kişiye GC konusunu dua etmeleri için bahsettim inşallah uğuru kaçmaz bu sefer olsun gidelim. Yeni hayata başlamak istiyoruz hepimiz.

• @crazycells @reader @wwinter @ekpr @hsndmn @gözde @vecihi nefesler tutuldu hakem saatine baktı uzatmalarda 2 gozuktu evet son 2 gun kaldı sayın forum halkı :) umarım bu damı gol değil hakim bey demeyiz...

• Az önce youtube kanalının altındaki yorumda okudum.İçim daraldı resmen :)
    '18. başvurum, ingilizcem iyidir, bilgisayar teknisyeniyim, dolayısı ile hatasız 17 başvuruda şans gülmedi.
    makara olsun diye yada zaten varlıkları $50bin veya üstünde olupta başvuranları da yuh'luyorum, kazanıpta gitmeyenleri ise sonsuza kadar lanetliyorum'

• @vecihi O yorumu ben de gördüm ve tam da o sebepten bir kaç post önceki umutsuz mesajı bıraktım buraya. 😅 Şu 8 10 yıldır çıkmayaların durumu zaten yeterince heves kırıcıyken 18 yılı duyunca yok dedim bu kadar talihsizlik oluyorsa o gelir bulur beni.

18 yıl dile kolay. Tabiki sallamasyon bir yorum değilse.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var.

13
    0 Oy
    13 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: Merhaba, babam dv2019 talihlisi, emekli ama oraya gidince yine kendi mesleğini yapmak istiyor. Ben de üniversitede İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Mülakat sırasında babama ne iş yapacağı sorulunca sadece emekli olduğunu belirtmesini ve benim eğitimim için gideceğimizi söylemeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl söylersek vizeyi alma ihtimalimiz daha yüksek olur? Eğitim için mi iş için mi? Yani babam emekliyim derse orada bir işte çalışması beklenir mi? Cevaplarsanız memnun olurum. Vize alip almamanizi sorulara vereceginiz cevaplar degil, sartlari saglayip saglamamaniz belirliyor. Gocmen vize basvurulari, diger vize basvurularina benzemiyor. Calismayi dusundugunu ama ne yapacagina henuz karar vermedigini soyleyebilir, bir sorun olmaz illaki gocmek icin bir neden belirtmenize gerek yok. Boyle bir soru da sorulmuyor zaten. @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: @başkan Cevap için teşekkürler. Yaşım 21 altında olacak eğer vizeyi doğum günümden önce alabilirsek, bunun bi önemi olur mu vizeyi aldıktan sonra? Ayrıca Amerika’da gideceğimiz yerde iki tane tanıdığımız var onlar bize sponsor olmayı kabul ettiler, onları mülakatta belirtsek bir faydası olur mu? Evet, vizeyi alabilmek icin maddi yeterlilik sartini da saglamaniz lazim, eger kendi maddi kaynaklariniz yeterli degilse sponsorun faydasi olur. Tek bir kisinin sponsor olmasi yeterlidir, bu konuyla ilgili olarak surayi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864
  • Dv2019 icin baska sans kaldi mi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    883 Bakış
    crazycellsC
    @dtsbp Dv2019 icin baska sans kaldi mi içinde söyledi: Yeni cekilis vesaire olma olasiligi var mi kontenjan dolmamasi yada ek seçim tarzi sadece bir sefer boyle bir durum oldu, o da buyuk ihtimal bir hatadan kaynaklandil o nedenle ek bir aciklama olacakmis gibi dusunmeyin ya da buna gore plan yapmayin. cekilis yonergelerinde yer alan bir durum degil bu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k