2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)
-
Herkese bol şans dilerim :)
-
@gözde haklısınız, kusura bakmayın oy kullanmış bulundum
-
@asilcenk Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuş :) Sizinde o hesap. Umarım aradığınızı bulur bu günleri gülerek hatırlarsınız.
-
Peki 25 binle 28.0xx arasinda kac dosya var.ilk 100 icinde
-
3 gün kaldı diymi :) çok heycanlıyım
-
Şimdiden kimse işaretlemesin. Sonuçları bekleyelim Arkadaşlar 😁
-
Reserved!
-
bende bir mesaj bırakayım.inşallah 15 mayıs akşamı çığlık çığlığa gireriz siteye :)
-
@FreeWoRLD
şimdiden işaretlemeler olmuş. anketi sıfırlayabilirmisiniz acaba ? -
2019 sonuclarini agustos cut off undan daha cok bekliyorum.belki sans yine yuzumuze guler sanmiyorm ama gelmez o sans bir daha...
-
Reserved !!!
-
@metert gelir bence çok gelen olmuş öyle.
-
İlk başvurum. Ankete bende katılacam. İyi ki bu forumu keşfettim onca bilgi edindim. Herkesin şansı bol olsun.
-
şimdiden has not been selected işarelemesem mi? :)))
-
son 72 saat. RESERVED
-
Kazandım diye işaretleyenler olmuş. Enteresan bir mantık :)
-
@FreeWoRLD tam kavrayamadılar sanırım anketin amacını
-
salı günü sonucu burada yazacağım
-
@freeworld 2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET) içinde söyledi:
Kazandım diye işaretleyenler olmuş. Enteresan bir mantık :)
😂 o kadar çok evrene iyi mesajlar verin lafı döndü ki ona istinadendir 😂
-
@vecihi 2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET) içinde söyledi:
Mesajım bulunsun benimde büyük bir zevkle katılıcam.
mesajım bulunsun dediğim günden itibaren 16 gün geçmiş , ne kadar hızlı geçiyor günler. Belki de bundan 16 gün sonra tatlı telaşlarla gideceğim günün hesaplarını yapmaya başlıcam, belki de hayatımın stresli ve mutsuz yaşamına devam edip gelecek yılların kazanma hayalini kurucağım. Herşey 2 gün sonra belli olucak :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum