DV2019 bekleme odası
-
@mert-muhammed-merdamert :)) aynen yaa hayırlısı ile çıksın :) bikeredr bu hayatta yüzünüz gülsün :)
-
Son 3 arkadaş kelimeler kifayetsiz 😂 Atarsa 2 😉
-
@likable cumartesi pazar çabuk geçerde bakalım pazartesi salı nasıl bir yavaşlıkta geçecek
-
Şafak 2 :) attı
-
2pac'ın ruhu beni Los Angeles'a çağırıyor 😁
-
en azından çıkarsa cb nın degiştiğini görüp gideceğiz :)
-
Aynen hsonu geçer gibi ama yarını görmeden söyleyemem yine yağmur soğuk devam ederse evde geçmez ve sizinleyim burda 😁
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable cumartesi pazar çabuk geçerde bakalım pazartesi salı nasıl bir yavaşlıkta geçecek
-
ben forumdan en az kaç kişiye çıkcak merak ediyorum :)
-
Bana cıkıcak:)
-
-
82 çevrimiçi ve gördüğüm en yüksek rakam. Emeklerin boşa çıkmayacak inşallah. @crazycells
-
@vecihi aynen bende
-
@likable selam
-
Aleyküm selam dostum. Nasılsın? Yatıyordum bende bugün yoruldum biraz
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable selam
-
@likable tamamdır iyi idare eder
kaçmasın uykun görüşürüz iyi geceler -
03 Afyon :)
-
@hsndmn DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
82 çevrimiçi ve gördüğüm en yüksek rakam. Emeklerin boşa çıkmayacak inşallah. @crazycells
sagolun sayin @hsndmn :) zaten hickimsenin forumdan maddi bir kazanci yok. Maksat insanlarin tecrubelerini aktarip birbirlerine baska ulkelerde destek olmasi. Eger insanlar bu amacla kullaniyorsa ne mutlu bize :)
-
Türkiye'den neden gitmek istiyorum?
https://youtu.be/AAQCSSsvO7E
Sadece cevaplarımdan birisi... -
@tanti yarın ararım konuşuruz. Ptesi Salı Ankara’da olacam
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti yarın ararım konuşuruz. Ptesi Salı Ankara’da olacam
Pazartesi sabah 05:00 gibi çıkacağım uyarsa alayım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum