DV2020 bekleme odası
-
@jessejames, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Herkese selamlar. Bana da şimdi kcc den mail geldi evraklarınız eksik diye.Ve ben hangi belgenin eksik olduğunu anlayamadım.
Gönderdiğim belgeler.
Pasaport biometric sayfası
Dogum Sertifikası
Askerlik Durum Belgesi
4 ulkeden sabıka kaydı
Başka ne göndermem gerekiyor anlamadım gerçekten.Su konunun ilk iletisini bir daha okumanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
-
arkadaşlar her ay bülten açıklandığında soruyorum tekrar sorucam :) tablonun sürecine göre 50k olanların şansını nasıl görüyorusunuz ?
-
@oktayusa 15 ağustosa kadar kesin bir yorum bekleme
-
@ayvalik10 son mülakatlar hangi ayda gerçekleşiyor ?
-
@oktayusa 30 eylül son gün
-
Nisan ayı için current olan numaralara yaklaşık olarak ne zamana mulakat tarihi verilir?
-
@jessejames hiçbir zaman yaklaşık olarak işlemler yapılmaz. Bu ay sonuna kadar sana mülakat maili gelecek. Bu maili beklemek yerine kazandığın adrese girip numaranı yazarsan da sana tanımlandıysa mülakat tarihini öğrenebilirsin.
-
Mayıs ayı için visa bullettin açıklandı ve 30000

-
@oktayusa DV2020 ler için 30 Eylül 2020 vize almak için son tarih
-
@Ahmet-Aydın forumda bir link oradan takip edebilirsin. Çünkü ilk defa açıklamayı 12-13 martta yaptılar. Zaten çok önceden yayınlandı.
-
@Muhtaradana yeniden herşeyi taratıp gönderdim ve aradım kcc yi. Sebebi bir iki belgede bulanıklık varmış.Dedim bugun gönderdim yeniden taratıp , bugun gönderdiğini göremem dedi.Bu arada numaralarımız current olmuş tebrikler.
-
Arkadaşlar tekrar buradan da merhabalar, 24binlerdeyim ve evrak onay maaili aldım. Canı gönülden yardım ve dileklerinize çok teşekkür ederim. Daha önce de sormuştum ancak şimdi tekrar yineliyorum zira durumlar biraz daha kritikleşti dünya çapında Covid sebebiyle.
Ben 1-5 Mart arası iş için Londraya gittim geldim, Allah'a şükür döndüğümdndir evden çalışıyorum ve hiçbir hastalık belirtisi yok.
Öncelilke sorum şu : Belgeleri gönderdikten sonraa organize olan bir iş seyahati olduğu için onaylanan pasaport sayfalarımda UK vizesi yok, şimdi DS 260ı güncellemek için mail atmalı mıyım?Yoksa mülakatta bu bilgiyi versem yeterli midir? Baakın böyle böyle oldu iş seyahatiydi planlanmamıştı buyrun vizem falan diye?Başına daaha önce planlanmamış gezi gelen ve bunu mülakatta sorun olarak yaşayan oldu mu?"hani buraya gitmişsiniz aama belirtmemişsiniz belgelerinizde yok" diye.Editlemek mi mantıklı yoksa mülakatta söylemek mi?
Covid sebebiyle UK gezisi başıma bela olur mu? Gerçi sağlık muayenesi her türlü yapıyorlar ama :(
-
@jessejames sebebini söylemeleri iyi olmuş, yakın zamanda sizede, bizede evrak onayı gelir inşallah
-
@Muhtaradana amin )
-
merhaba, 34XXX case numarası ile şu anlık beklemedeyim. Kız arkadaşımla öncelikle mülakat sonrası evlenip direkt olarak f2a vizesine başvurup 1-2 senelik süreci hızlı şekilde başlatıp onun sonradan gelmesi senaryosu üzerinden gitmeyi düşünmüştük. sonrasında mülakattan önce hızlıca evlenip direkt olarak birlikte gitme senaryosuna girsek nasıl olur diye düşündük ancak kafamızda bazı sorular var.
1- F2A vizesi sürecinin tamamının ne kadar sürdüğünü merak ediyoruz.
2- 34XXX sıralamasından dolayı Haziran ya da Temmuz ayı gibi mülakat tarihi bekliyoruz ancak formu güncellememiz sonrasında bu süreç ağustos ayına sarkar mı?
3- Ağustosa sarkması durumunda bir de benim savunma sanayinde çalışıyor olmam dolayısıyla ek inceleme süreci başlar ve eylül-ekim ayına sarkması durumunda hakkım yanar mı?
4- Mülakat öncesi evlenme durumunda, tarih netleştikten sonra formu güncellemek mi yoksa öncesinde formu güncellemek mi gerekir?
5- Formu ilk gönderdiğimde üni. henüz bitmemiş ve şu an tam zamanlı olarak çalıştığım yerde yarı zamanlı olarak çalışıyordum. Bunları da güncellemem gerekecek bunlar da eklenince mülakat tarihinin sarkma ihtimali artar mı?
6- İki kişi mülakata girmemiz durumunda 20-25 bin dolar banka hesabı yeterli olur mu? (İkimiz de iyi firmalarda mühendis statüsünde çalışıyoruz.)Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.
-
@heroinchains, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Arkadaşlar tekrar buradan da merhabalar, 24binlerdeyim ve evrak onay maaili aldım. Canı gönülden yardım ve dileklerinize çok teşekkür ederim. Daha önce de sormuştum ancak şimdi tekrar yineliyorum zira durumlar biraz daha kritikleşti dünya çapında Covid sebebiyle.
Ben 1-5 Mart arası iş için Londraya gittim geldim, Allah'a şükür döndüğümdndir evden çalışıyorum ve hiçbir hastalık belirtisi yok.
Öncelilke sorum şu : Belgeleri gönderdikten sonraa organize olan bir iş seyahati olduğu için onaylanan pasaport sayfalarımda UK vizesi yok, şimdi DS 260ı güncellemek için mail atmalı mıyım?Yoksa mülakatta bu bilgiyi versem yeterli midir? Baakın böyle böyle oldu iş seyahatiydi planlanmamıştı buyrun vizem falan diye?Başına daaha önce planlanmamış gezi gelen ve bunu mülakatta sorun olarak yaşayan oldu mu?"hani buraya gitmişsiniz aama belirtmemişsiniz belgelerinizde yok" diye.Editlemek mi mantıklı yoksa mülakatta söylemek mi?
Covid sebebiyle UK gezisi başıma bela olur mu? Gerçi sağlık muayenesi her türlü yapıyorlar ama :(
Boyle bir bilgiye gerek yok. Guncelleme yapmaniza da gerek yok. Eger son 14 gunde hicbir belirti yoksa sorun etmeyeceklerdir. Son 14 gunu, mulakat gunune gore hesaplamalisiniz.
-
@fozba, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
merhaba, 34XXX case numarası ile şu anlık beklemedeyim. Kız arkadaşımla öncelikle mülakat sonrası evlenip direkt olarak f2a vizesine başvurup 1-2 senelik süreci hızlı şekilde başlatıp onun sonradan gelmesi senaryosu üzerinden gitmeyi düşünmüştük. sonrasında mülakattan önce hızlıca evlenip direkt olarak birlikte gitme senaryosuna girsek nasıl olur diye düşündük ancak kafamızda bazı sorular var.
1- F2A vizesi sürecinin tamamının ne kadar sürdüğünü merak ediyoruz.
2- 34XXX sıralamasından dolayı Haziran ya da Temmuz ayı gibi mülakat tarihi bekliyoruz ancak formu güncellememiz sonrasında bu süreç ağustos ayına sarkar mı?
3- Ağustosa sarkması durumunda bir de benim savunma sanayinde çalışıyor olmam dolayısıyla ek inceleme süreci başlar ve eylül-ekim ayına sarkması durumunda hakkım yanar mı?
4- Mülakat öncesi evlenme durumunda, tarih netleştikten sonra formu güncellemek mi yoksa öncesinde formu güncellemek mi gerekir?
5- Formu ilk gönderdiğimde üni. henüz bitmemiş ve şu an tam zamanlı olarak çalıştığım yerde yarı zamanlı olarak çalışıyordum. Bunları da güncellemem gerekecek bunlar da eklenince mülakat tarihinin sarkma ihtimali artar mı?
6- İki kişi mülakata girmemiz durumunda 20-25 bin dolar banka hesabı yeterli olur mu? (İkimiz de iyi firmalarda mühendis statüsünde çalışıyoruz.)Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.
-
Su konuyu ve konunun yonlendirdigi linkleri incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/ -
Olabilir
-
Vizelerin 30 Eylul'e kadar alinmasi gerekiyor. Sizin durumunuza ozel kesinligi hickimse veremez.
-
Mulakat tarihi netlestikten sonra bu guncellemeleri gerceklestirebilirsiniz.
-
Hayir, mulakat tarihi bunlara gore belirlenmiyor.
-
ABD'de mi calisiyorsunuz? DV2020 mulakat deneyimleri konusunu incelemelisiniz.
-
-
2020 bekleme odasini görünce eski heyecanim aklima geldi. Acaba şöylemi olacak acaba böylemi olacak binbir korku ve heyecanla gunde 4 -5 saat 2019 bekleme odasinda beklemistim. Hep aklimda acaba red mi alicam acaba adresi nere gostersem Ya kartim gelmezse mülakatta acaba hangi konusmayi yapsam ses tonum ne olsun diye bile düşünmüştüm. Heyecanli ve sitresli günlerdi. Şuanda ABD ye geleli 7 ay olmuşta birde vergi iadelerini düşüyorum. Zaman çok çabuk geçiyor şaka gibi. Mulakati bekleyen herkese sonsuz sabir diliyorum. Sizi çok iyi anliyorum. mülakatta bana yeni hayatinda basarilar dilerim vizeniz onaylandi denilmişti hiç unutmuyorum. Şimdi bende sizlere söyluyorum yeni hayatinizda şimdiden başarılar dilerim. Sorusu olana cevap yazabilirim.
-
@jamel86 Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış. Yolunuz açık olsun. Burada tecrübelerinize her daim ihtiyacımız olacak. Size basarilar dilerim.
-
Herkese merhabalar,
Case numberım 32 binlerde bu sabah evrak onay maili geldi muhtemelen yakında da mülakat için bir tarih gelecek fakat ben son 3 yıldır doktoram sebebi ile Barcelona,İspanya'da yaşıyorum ve biz burada son 1 haftadır corona virüsü nedeni ile karantina altındayız, bu süreç çok büyük ihtimalle uzayacak, 1 ya da 2 ay daha. Dolayısıyla bırakın Ankara'ya mülakata gitmeyi evden bile zor çıkıyoruz. Ben bu durumda ne yapmalıyım, benzer bir durumda olan var mı? Lütfen yardımcı olun, bu nedenden dolayı hakkımı kaybetmek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum