DV2021 Bekleme Odası
-
@Ramazan umarım
-
Noldu Sonuçları erken mi açıkladılar ? Ne Bu heyacan. Coronodan dolayı çekilişte mi? iptal yoksa. Amannnn yaaaaaa. Ciddi misiniz? Ben şimdi nedem, nerelere gidem. Oyyyy Oyyyy. Kolonya verin, 70derece olsun. İnce limonata bardağının yarısını kolonya yarısını su koyun. Anca ayıltır beni.
-
Corona cressida corolla ascona calibra vectra alayı gelsin çıksın grin card hertürlü gideriz atın ölümü arpadan olsun namımızla ölürüz. LS swap safak 54
-
@Calibraturbo bir gün de olsa ali topu tut - koş ali koş gibi normal bir cümle yazdığın an gidip bilet alıcam
-
Arkadaşlar ne oluyor yahu? NİYE kimse bir şeyler paylaşmaz oldu.?Herşeyi öğrendikmi?yoksa bazı şahısların trollermesinden mi korkuyorsunuz?Burda bile korku imparatorluğu kurulmuş.işiniz gücünüz veya çok meşgulseniz bir şey demem fakat sebep söylediğim nedenlerdensen korkmayın.kimse kimseye bir şey yapamaz azcık canınızı sıkar okadar...
-
@clourpoint ilk adımı senden bekliyoruz 1 aydır pufff oldun kayboldun.
Memlketimin lakabı delisi kedisi meşhurdur. Kediler balık yemekten yavru aslan gibidir. Ondan kim korkuyor ver gazı sende -
@ayvalik10 buralardayım fatih babam ın rahatsızlıkları var onunla uğraşıyorum.kimse bir şey yazmıyor.paylaşmaz oldu.hayret
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
2020 mülakatlarını takip ediyoruz bu aralar
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10 buralardayım fatih babam ın rahatsızlıkları var onunla uğraşıyorum.kimse bir şey yazmıyor.paylaşmaz oldu.hayret
Çok geçmiş olsun hocam. Cenab-ı hak acil şifalar versin
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2020 mülakatlarını takip ediyoruz bu aralar
Maşallah 2020 güzel gidiyor inşallah bu ayki bültende current 30k nın üzerinde olur diye umuyorum. Darısı 2021 ailesine artık 😊
-
ayvalık 10 bana bir Halifax bileti alırsan olur
-
Selam greencard ne zaman sonuçlanacak?
-
@KingTricky 5 Mayıs
-
-
@fetihy Sağpl kardeşim teşekkürler.
-
Herkese günaydın 😃😄
ŞAFAK 53
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar ne oluyor yahu? NİYE kimse bir şeyler paylaşmaz oldu.?Herşeyi öğrendikmi?yoksa bazı şahısların trollermesinden mi korkuyorsunuz?Burda bile korku imparatorluğu kurulmuş.işiniz gücünüz veya çok meşgulseniz bir şey demem fakat sebep söylediğim nedenlerdensen korkmayın.kimse kimseye bir şey yapamaz azcık canınızı sıkar okadar...
Günaydın forumdaşlar. 2020 talihlilerinin deneyimlerini genelde okuyup seviniyorum. Kardeşim geçmiş olsun. Acil şifalar.
-
@stras sağolasın teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum