DV2019 bekleme odası
-
İyi geceler arkadaşlar. Yarın devam artık
-
Bu ileti silindi! -
@zagatoff acı ...
-
@likable -25 Ocak 2000’de Amerikan Northwest Havayolları’na ait bir DC-10’un iniş takımları yuvasına gizlenerek Amsterdam’dan New Jersey’e kadar uçan 38 yaşındaki Rıza Karadağ adlı Türk, donarak öldü
-
@heleniki @badman evet, sinyor :) askerlik tecil tecrubemi surada anlatmistim:
https://yesilkartforum.com/forum/category/3/askerlik -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Böyle işte birde bana diyordunuz çok negatifsin. Pozitif düşünelim pozitif sonuç alalım evet ihtimal çok düşük ama çıkar
ihtimal %50 😃
-
@totoro hocam umarım kazanırsın :)
-
Günaydın
-
Son 4 gün 🤠
-
Günaydın Arkadaşlar peki Bugün nasıl hissediyorsunuz?
-
@likable nedense eskisi gibi gelmiyor aklıma heyecan da kalmadı
-
Son👉4👈 gün.
Günaydın arkadaşlar.
Hayırlı Cuma'lar.
Dün gece kaç aydan sonra ilk defa rüyama girdi bu çekiliş. Sonuçlara bakıyordum ama uyandım. Dedim evren beni hazırlıyor herhalde fazla ümitlenmemem için. Öyle işte. Hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan bu. -
Aynen Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
-
Bu ileti silindi! -
insanın yüreği hopp hopp hoplamaya başladı valla. :D
-
Bu sabah bir güvercin şans sizinle dedi bana :)

-
@madtol Güvercin şans getirecekse benim de başvurudan sonra 3 defa tam kafama isabet attırıverdi güvercin. 😅
-
Kimi için yeni bir hayatın kapıları aralanırken kimi umutlarını bir sonraki yıla taşıyacak. Hadi hayırlısı heyecan tepeden aşağı süzülmeye başladı sanki bir miktar. 10 gün önce daha heyecanla bekliyordum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
59
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum